fbpixel
Skip to main content
01 Apr 2015

Mos Def si Lauryn Hill concerteaza in Sofia vara aceasta | bilete in Romania prin Eventbook


Doua nume legendare - Yasiin Bay aka Mos Def si Lauryn Hill - concerteaza vara aceasta foarte aproape de Romania - cei doi artisti vor sustine show-uri in Sofia, capitala Bulgariei, pe 13 iunie respectiv 15 iulie. Evenimentele sunt organizate de Phat Bride.

Yasiin Bay aka Mos Def celebreaza anul acesta 15 ani de la albumul de debut solo - "Black on Both Sides" - considerat unul dintre materialele clasice ale genului, moment marcat printr-un turneu aniversar ce include si un show in Sofia, la Universiada Hall.

Biletele early-bird sunt limitate la 500 de bucati si pot fi cumparate de pe Eventbook.ro la pretul de 70 de lei. Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 85 de lei.

Cumpara bilete: http://eventbook.ro/event/concert-mos-def-sofia-2015-bilete

FB EVENT

Legendara Lauryn Hill ajunge vara aceasta in Bulgaria pentru un concert-eveniment in Europa de Est. Artista, alaturi de live-band-ul sau, vor fi gazduiti de Arena Armeec, in aer liber, pe 15 iulie.

Biletele super earlybird la categoria Fanzone [acces general] sunt disponibile pe Eventbook.ro la pretul de 130 de lei, dupa epuizarea acestora, un numar de 2000 de bilete vor fi puse in vanzare la pretul de 150 de lei. In limita disponibilitatii, in perioada de late presale biletele vor costa 165 de lei.

In fata scenei, biletele costa 190 lei si sunt disponibile in numar limitat.

Cumpara bilete: http://eventbook.ro/event/concert-lauryn-hill-sofia-bulgaria-2015-bilete

FB EVENT

*Prin parteneriatul cu Phat Bride, toti cei care achizitioneaza bilete online la concertele Mos Def si Lauryn Hill prin Eventbook vor primi din partea echipei un e-mail cu detaliile de acces si program, in limba romana, cu aprox. o saptamana inaintea evenimentului.

Pentru alte intrebari, ne puteti contacta pe office[at]eventbook[punct]ro.