fbpixel
05 Jun 2015

Ultimele informatii despre concertul Amenra din Club Control


Considerata una dintre cele mai importante trupe doom-sludge ale momentului, Amenra revine sambata la Bucuresti pentru a un show mult mai amplu decat cel de acum trei ani din Club Fabrica, in care isi vor prezenta cel mai recent album, Mass V, editat de casa de discuri Neurot Recordings.
 
Concertul belgienilor este unicul programat in aceasta perioada in Europa de Est, astfel ca au fost achizitionate bilete din Bulgaria, Grecia, si chiar Spania. Pentru a marca acesta exclusivitate, show-ul Amenra va fi inregistrat si mixat profesional de Studio148 si oferit tuturor celor care au achizitionat bilete online in avans, iar sistemul de sonorizare al clubului a fost upgradat special pentru eveniment.

Info acces, reguli generale:
 
Accesul in sala Berlin se va face incepand cu ora 21, Valerinne - invitatii speciali ai evenimentului - urmand sa urce pe scena incepand cu ora 22, inaintea trupei Amenra.
 
Pentru confortul publicului si artistilor, pe perioada desfasurarii concertului fumatul in sala nu va fi permis. Se poate fuma in Front Control (sala mica), pe terasa sau in holul de la intrarea principala.
 
Accesul publicului cu aparate foto compacte si DSLR este permis, cu rugamintea de a limita folosirea blitz-ului.
 
Merch: Cei de la Amenra au confirmat ca vor aduce produse de merch la Bucuresti. Standul va fi amplasat in holul de la intrarea principala in Club Control.
 
Bilete: biletele costa 40 de lei si se pot achizitiona in continuare, pana la ora inceperii concertului, de pe Eventbook.ro, in format print-at-home.  Cei care opteaza pentru aceasta modalitate de plata vor primi pe e-mailul folosit la plasarea comenzii inregistrarea concertului, mixata profesional de Studio148.
 
In format fizic, biletele se gasesc la Club Control (barul din sala mica), librariile Kyralina si Anthony Frost, inclusiv in ziua concertului. Biletele ramase disponibile vor putea fi cumparate la intrare, la acelasi pret - 40 de lei.  

FB EVENT

Amenra - Mass V stream: http://www.deezer.com/album/7883333