fbpixel
27 Mar 2015

S-au pus in vanzare biletele la Female Fronted Metalnight cu Jinjer (Ucraina) din Question Mark


Jinjer, cea mai importanta trupa metal din Ucraina, revine la Bucuresti pe 13 martie, in cadrul Female Fronted Metalnight, ce are loc la Question Mark. Gray Matters, For My Sins si Tetha completeaza line-up-ul serii cu voci feminine din undergroundul romanesc.

Female Fronted Metalnight reprezinta prima ocazie in care ii vom vedea live pe Jinjer in noua formula, Dmitriy Kim fiind anuntat recent ca noul tobosar al trupei, dupa accidentul suferit de Eugene Mantulin in 2014, in urma caruia si-a fracturat coloana.

Desemnata cea mai buna trupa metal din Ucraina, anul 2014 a marcat pentru Jinjer lansarea celui de-al doilea LP - "Cloud Factory" si peste 60 de concerte sustinute in tara de origine, in Rusia si tari din Uniunea Europeana.

Printre influentele citate de Jinjer se numara Lamb of God, Pantera, Gojira su Killswitch Engage, iar solista Tatiana Booyaka Shmaylyuk declara ca artistele de care se simte puternic inspirata sunt Sandra de la Guano Apes si si Shamaya Otep.

Biletele la Female Fronted Metalnight costa 20 de lei si se gasesc pe Eventbook.ro, la librariile Kyralina, Anthony Frost si la Question Mark, in timpul programului de lucru.

FB EVENT