fbpixel
Skip to main content

Ursul păcălit de Vulpe si invitatii

Teatru de păpuși pentru copii (papusi si actori/mascote)

Ursul păcălit de Vulpe si invitatii Teatru de păpuși pentru copii (papusi si actori/mascote)

Golden Party te invită la spectacolul savuros în care principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul poate prea ușor de păcălit. Căutând mereu metode noi de a face rost de hrană fără prea mari bătăi de cap, Vulpea vrea să îl învețe pe Urs cum să pescuiască. Neștiind prețul pentru această activitate, Ursul se încumetă să ajute Vulpea. 

După minute bune de umor și veselie, vom afla și deznodământul poveștii, învățând împreună că în viață, totul are un preț. Ce soartă a avut Ursul păcălit de Vulpe o să afle și noua generație de copii cărora vrem să le transmitem farmecul vechilor povești din popor.

Ursul păcălit de Vulpe continuă seria poveștilor copilăriei cu care generațiile de părinți sau bunici de acum au crescut. Povestea este pusă în scenă respectând toate indicațiile teatrului de păpuși, care pune accent pe conturarea fiecărui personaj, și unde, vocea naratorului este extrem de importantă. 

Invitatii speciali din desenele animate rusesti Masha si prietenul ei ( actori dechizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata

Ne vedem la spectacol! 

Durata spectacolului: 60 minute

Regia: Sabina Arsenie

Producător: Golden Party

Spectacol jucat de trupa de papusari FUNtasticii 

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: Filarmonica de Stat Oradea 

Data: Vineri  27 mai ora 18:00 

Pret bilet: 

Zona VIP 50 lei (copil sau adult) randurile C1-C5

Zona Premium  40 lei ( copil sau adult ) randurile C6-C14 

Zona Gold 30 lei ( copil sau adult ) randurile D4-D16 si S4-S16

Zona Balcon central  30 lei ( copil sau adult) randurile C1 si C2 si CS1-CS4 si CD1-CD4

Zona  Balcon lateral  25 lei (copil sau adult) randurile S1 si S2 si randurile D1 si D2 

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro si  goldenparty.ro, statiile SelfPay din Oradea,  sau Zilnic la Casa de Bilete (tel 0359 427 345) si înainte de spectacol în funcție de disponibilitate.

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție, se filmează și se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

we also recommend

01.01.2022 - 31.12.2022
Moroi


Online, TNRS - SCENA DIGITALA, Sibiu

01.01.2022 - 31.12.2022
Văzduh

regia Victor Olăhuț
Online, TNRS - SCENA DIGITALA, Sibiu