fbpixel
Skip to main content

ZIC ZAC

UNDERCLOUD #13

ZIC ZAC UNDERCLOUD #13

ZIC ZAC
Un spectacol de Andrea Gavriliu

-rezemată de Ștefan Lupu-

Cu: Andrea Gavriliu

Ștefan Lupu

Gabriel Costin

Scenografia: Andreea Săndulescu
Asistent scenografie și sunet: Alexandru Petre

Clasa prof. Univ. dr. Raluca Ianegic

Light design: George Rotaru Montaj video: Gabriel Costin

Durata: 65 minute
Data premierei: 12 Martie 2013
Pagina oficială: "https://www.facebook.com/ZicZac2013"

Synopsis

El și Ea se găsesc într-un club în care se supun, fără să vrea, DJ-ului. Având ca temă principală influența muzicii asupra individului, se va urmări evoluția relației lor în funcție de ce senzații, stări și reacții le trezește fondul sonor. Prin urmare, coloana sonoră a spectacolului joacă un rol decisiv în traseul celor doi „clienți”. Controlată de către DJ, acest maestru de ceremonii ce se află într-o continuă metamorfoză – animalic, bufonic, diavolesc – muzica îi transformă în marionete ce nu-și mai pot controla pornirile. Se oprește muzica? Se simt descoperiți fără ea... Această serată le va scoate la iveală, rând pe rând, toate măștile afișate în societate, plăcerile vinovate, prejudecățile și fricile până nu mai rămâne decât... El și Ea.

„Zic Zac” este spectacolul generației noastre. Vorbește despre etapele unei relații: simpatie și antipatie, porniri animalice și dezbateri filosofice, sensibilitate și cruzime, frici personale și nevoia de a ne găsi jumătatea. Toate acestea sunt înglobate într-o călătorie psihedelică plină de umor și, mai ales, Muzică!

„Zic Zac” este un spectacol care transpiră – și la propriu și la figurat – energie explozivă, sexualitate, umor și sensibilitate care ne învață că dacă ai carte, nu se face primăvară, că „Tăcerea este unul din argumentele cele mai greu de combătut”, că „Limba pe români îi încurcă-n gură” și că ne e frică de frică. Așadar, doamnelor și domnilor, dansați!


we also recommend

disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Bocitoarele vesele

după William Shakespeare
Online

stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

Abonament 20 de intrări
stagiunea toamnă 2020
Abonament 20 de intrări


Teatrul InDArt

Stația 13 dupa Schite si piese de I.L.Caragiale
26.08.2020
Stația 13

dupa Schite si piese de I.L.Caragiale
Grădina Monteoru