fbpixel
Skip to main content

Cum am dresat un melc pe sânii tăi (Lectură performance)

UNDERCLOUD #13

Cum am dresat un melc pe sânii tăi (Lectură performance) UNDERCLOUD #13

TEXT: MATEI VIȘNIEC
DISTRIBUȚIE: Carla Maria Teaha. 
MUZICĂ:  Mădălina Pavăl, Raluca Stratulat 
VIDEOPROIECȚIE: Vlad Lăzărescu
REGIE: Amalia Iorgoiu, Mariana Cămărășan
DURATĂ: 1h
 
În fiecare an, #UNDERCLOUD prilejuiește întâlniri unicat între artiști din zone diferite, pentru a crea împreună spectacole unicat, pe care le puteți vedea doar în cadrul festivalului. Anul acesta, un eveniment unic în cadrul festivalului: CUM AM DRESAT UN MELC PE SÂNII TĂI, după un text scris de Matei Vișniec. O întâlnire artistică în filigran poetic, cu muzică live și proiecții video. 
Actrița Carla-Maria Teaha, muzicienele Mădălina Pavăl și Raluca Stratulat, artistul visual Vlad Lăzărescu și regizoarele Amalia Iorgoiu și Mariana Cămărășan vă dau întâlnire în grădina Muzeului Antipa.
 
Textul a fost prezentat la Festivalul de la Avignon din 2018 cu mare succes și în  ianuarie 2019 a încântat publicul de la Paris. Textul urmăreşte destinul celor două personaje – EL ŞI EA. Eternul EL și eternă Ea. O poveste de dragoste aparte, nemaiîntâlnită şi totuşi foarte cunoscută nouă. Asta face ca textul să fie cu totul şi cu totul aparte. Ne regăsim toţi în textul jucăuş al lui Matei Vişniec. O abordare inedită a relaţiilor umane, o redescoperire a sufletului uman totodată. O bucurie imensă.  
 
  Secțiune susținută de CBRE. 

we also recommend

SFÂNTUL NICODIM DE LA HUȘI autoare: Denisa Dogaru
29.10.2021
SFÂNTUL NICODIM DE LA HUȘI

autoare: Denisa Dogaru
Teatrul Apropo

Aplicația THE WALKS Spectacol-experiment realizat de Rimini Protokoll, în co-producție cu creart / Teatrelli și în parteneriat cu Goethe-Institut București
01.10.2021
Aplicația THE WALKS

Spectacol-experiment realizat de Rimini Protokoll, în co-producție cu creart / Teatrelli și în parteneriat cu Goethe-Institut București
Online