fbpixel
Skip to main content

UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI LA SIBIU

de Leonid Zorin

UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI LA SIBIU de Leonid Zorin

Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului
feminin: firea permanent schimbătoare a „sexului slab”. „Garunski, personajul masculin, cunoaşte femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul și ghinionul din viața lui.” (Teatral.ro)
Şi pentru că tot femeia are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Gavrunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

"Paula Chirilă și George Constantinescu sunt senzaționali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră și jumătate, cel puțin șapte roluri de femei." (Roxana Farca, Lumea Mare)

O comedie explozivă, cu Paula Chirilă și George Constantinescu

Regia: Bogdan Hușanu

***Premiul pentru cea mai bună actriță și
***Premiul pentru cel mai bun spectacol, la Comic 7B - Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2018

BILETE
Pentru a respecta distanțarea fizică impusă de actualul context, sunt disponibile bilete de 1 loc (single ticket) și 2 locuri (double ticket), astfel încât să puteți cumpăra locurile gata grupate. Pentru siguranța dumneavoastră, grupurile de locuri sunt distanțate între ele conform prevederilor legale.

*****

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19


- Accesul se face începând cu ora 19.30 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât, până la ora 20.00 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.
Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.

- Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 20.00, accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

- Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție NU pot intra la eveniment. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. - MO nr. 531/19.06.2020)

- Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.

- Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi alcoolice. Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare exclusiv din recipiente individuale, bine închise, cu capac. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. - MO nr. 531/19.06.2020)

- Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

www.teatruldearta.ro

we also recommend

disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Zeul măcelului


Online

disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Portugalia


Online

Stația 13 dupa Schite si piese de I.L.Caragiale
28.08.2020
Stația 13

dupa Schite si piese de I.L.Caragiale
Grădina Sticlarilor