fbpixel
Skip to main content

Ultima haltă în Paradis

de Valentin Nicolau

Comedie, Haos, Nebunie

O comedie spumoasa care arata cum arta de a iubi poate fi transmisa mai departe, un Don Juan autohton zdrobit de propriul stil de viata, un tanar inocent adus in pragul sinuciderii din cauza iubiri, o doctorita superba, o asistenta pe masura si multe vizitatoare surpriza, intamplari, lectii si aventuri cat pentru o viata.

“Ultima Halta in Paradis”, una dintre cele mai reusite creatii ale autorului Valentin Nicolau, este un spectacol care ne arata ca viata poate sa fie un mister si o aventura continua si ne invata ca totul depinde de felul in care alegem sa o traim. Este genul de spectacol care vrei sa nu se termine niciodata si care va face sala sa rada in hobote de la un capat la altu.

Plot:

Povestea incepe intr o camera de spital rece, o camera a bolii a suferintei, cu un barbat ajuns la capatul vietii, barbat despre care se spune ca a avut peste 10.000 de femei, nebunia incepe in momentul in care un tanar pacient este adus in stare foarte grava din cauza unui esec in dragoste nefiind clar daca a incercat sa se spanzure sa se inece sau s a electrocutat. Din mila sau din dorinta de a duce povestea mai departe Mitica il invata pe Ionel toate secretele iubirii, lectiile de viata, iubire,dans, transformadul pe tanarul nostru intr un adevarat pradator si camera rece de spital intr un colt de paradis.

Citat:

“ Omenii sunt atat de orbi incat trec prin viata fara sa vada cat este de frumoasa, fara sa se bucure. De ce sa nu ne minunam de fiecare mangaiere, fiecare sarut? “

Distributia:

Bot Eduard

Florin Fratila

Ioana Chelmus

Roxana Bercaru

Ioana Petric

Sabina Preda

Alexa Lucia Istrate

Din respect pentru actori si public avem rugamintea de a va prezenta cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.Dupa ora inceperii reprezentatiei, rezervarile si biletele isi pierd valabilitatea.

Ultima haltă în Paradis de Valentin Nicolau

we also recommend

O RELAȚIE DESCHISĂ Teatru sub stele
21.07.2020
O RELAȚIE DESCHISĂ

Teatru sub stele
Str. Sfântul Ștefan nr. 24, sector 2, Bucuresti

Feisbuc Lover
disponibil pentru vizualizare până la 01.09.2020
Feisbuc Lover


Online

Exeunt conceput și creat colectiv în aprilie/mai 2020
30.07.2020
Exeunt

conceput și creat colectiv în aprilie/mai 2020
Online