fbpixel
Skip to main content

Semnale disperate către planeta Pluto

Trimiți semnale către o planetă de gheață. Trimiți semnale către o planetă de gheață? Cum? De ce? Cum și de ce ai ajuns să trimiți semnale către Pluto? Cum se face că nici prietenul tău, Igor, nu mai survolează planeta, cartierul, blocul? Și nu mai dă niciun răspuns de pe Pluto.

Cum se face că nu poți să-ți întrebi soțul care dintre voi s-a mutat pe o planetă de gheață? Și continuați să trăiți fericiți și continuă să-ți scoată, dimineața, iaurtul din frigider, înainte să te trezești, ca să nu fie prea rece.

Cum se face că fiul tău, despre care știi sigur că-i place să alinieze toate lucrurile – cartonașe cu fotbaliști, tăieței, pantofi – a dispărut ca-ntr-o misiune în spațiu? Și încă aștepți vederi.

Un spectacol despre cum îngropăm adânc în noi unele lucruri. Despre strategiile prin care ignorăm realitatea. Despre frica de singurătate. Despre semnale disperate către o planetă de gheață.


Text: Elise Wilk
Regia: Theo Marton
Scenografia: Bogdan Spătaru
Distribuția: Roxana Marin, Laura Mihalache, Larisa Dobrin
Credit foto: Cristina Gânj

„Semnale disperate către planeta Pluto” este primul spectacol produs în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului „Terapie socială prin teatru contemporan”, implementat de Teatru 3G și cofinanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național și Municipiul Tîrgu-Mureș. Spectacolul a fost realizat cu ajutorul partenerilor Reea și Teatru 74.

*********************
Spectacolul este prezentat la POINT în cadrul proiectului cultural “Turneul Dramaturgilor” realizat de Asociația Jamais-Vu, care promovează dramaturgia românească contemporană și tinerii artiști.

Spectacolul "Semnale disperate către planeta Pluto" va fi prezent pe scena POINT doar pe 28 iunie și va fi urmat de un dialog cu regizoarea și actrițele.

Semnale disperate către planeta Pluto

we also recommend

Eu, tu si copacul sau Sah Mat! de Gabriel Costan
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Eu, tu si copacul sau Sah Mat!

de Gabriel Costan
Online

Ivan Turbincă de Ion Creangă
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Ivan Turbincă

de Ion Creangă
Online

Portugalia
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Portugalia


Online