fbpixel
Skip to main content

Profesorul de franceză

Profesorul de franceză

O comedie plină de energia, bucuriile și surprizele tinereții în premieră! Personajele pline de umor scrise de Tudor Mușatescu iau o nouă formă în viziunea regizoarei Isabela Oancea într-un nou spectacol care promite o seară de comedie „cap-coadă” și o reîntoarcere la cei mai frumoși ani ai tinereții, alături de o distribuție pe măsură. Cei cinci liceeni aflați la sfârșitul școlii se confruntă cu noul mister al enigmaticului profesor de franceză aflat încă la începutul carierei. Așadar, nicio situație spontană sau chiar minuțios plănuită de către Dora și Carmen nu scapă de umorul inevitabil al acestui spectacol, de privirea exigentă a dirigintei „Cosâmbăceasca” și, bineînțeles, de ironia dulce a colegilor Tuți, Angelo și Anibal.

Regia: Isabela Oancea

Cu: Alessandra Spiridon, Laurențiu Bobeică, Theodor Crețu, Bianca Totolici, Denisa Onisie, Ionuț Strat și Isabela Oancea.

------------------------------

Atenție! Având în vedere reglementările în vigoare, capacitatea sălii este redusă la 50%, iar la eveniment pot participa doar persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut minim 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19.

De asemenea, purtarea măștii pe durata spectacolului este obligatorie.

După începerea spectacolului accesul în sală este interzis, iar biletele își pierd valabilitatea.

we also recommend