fbpixel
Skip to main content

Prenumele

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Vizualizează disponibil pentru vizualizare până la 31.12.2020 10 lei
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului. Spectacolul se poate vizualiza o singură dată, în baza codului unic primit pe email.

Teatrul de Vest Reșița vă invită vineri. 18 octombrie de la ora 19:00 și sâmbătă, 19 octombrie de la aceeași oră la avanpremiera comediei “Prenumele”

Regia: Iohannes Lang

Din distribuție fac parte actorii:

Camelia Ghinea, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler, Marius Tudor și Robert Danci.

Premiera spectacolului va avea loc în data de 20 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul de Vest Reșița

Profesorul de literatură Daniel și soția sa Elisabeth organizează o seară într-o atmosferă familială. Îl invită așadar pe fratele Elisabethei, Victor și partenera sa însărcinată, precum și pe Claudiu, un prieten vechi, din copilărie. Victor anunță entuziasmat grupul că fiul său încă nenăscut se va numi Adolf. Din acel moment începe o dezbatere acerbă, plină de situații comice neprevăzute, dezvăluiri și momente hilare ce pun la grea încercare prietenia lor. Așadar, reîntâlnirea familiei ia o cu totul altă formă iar seara este un dezastru …

___________________________________________

„Prenumele” este o comedie franţuzească, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul dintre rolurile principale. Spectacolul a fost nominalizat la mai multe premii Molière, iar ulterior a fost adaptat şi pentru marile ecrane, filmul primind cinci nominalizări la premiile César în 2013.

Prenumele