fbpixel
Skip to main content

POVESTEA LEULUI RA

POVESTEA LEULUI RA SPECTACOL CONCERT

POVESTEA LEULUI RA

SPECTACOL CONCERT

„Povestea Leului Ra” – un spectacol-concert pentru părinți și copii

Conceptul: Marius Popa și Cezar Ghioca
Scenariul și dialogurile: Cezar Ghioca
Versurile: Cezar Ghioca și Marius Popa
Muzica: Marius Popa
Animații: Ordog Gyarfas Agota
Costume; Elena Gheorghe

Distribuția
Leul Ra – Andrei Duțu
Mister K – Marius Popa
Cabiria, fiica lui Mr. K – Amalia Uruc
Fantoma mamei Cabiriei (D-na K)/ Povestitor – Dalma Kovacs
Papagalul Tiramiso, Urangutanul Iagoneril, Foca Didina – Medea Bălănică alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.

„Povestea Lelui Ra”, o creație a reputatului muzician Marius Popa și a regizorului Cezar Ghioca, pornește în turneu național. Este un spectacol cum n-ați mai văzut, este muzică, poveste, meditație, bucurie.

Cinci soliști de top, patru instrumentiști virtuoși, însoțiți de proiecții și o echipă tehnică pe măsură, spun o poveste despre viață și
moarte, despre valori și prejudecăți, despre ce înseamnă iubirea și la ce sacrificii de sine poate să ducă ea. Acțiunea se petrece într-un circ, dar personajele sunt arhetipuri, așa că mesajul este universal valabil. Fiecare spectator va rezona cu personajele și va simți că despre el este vorba.

Temele de meditație deschise de „Povestea Leului Ra” sunt o formă de terapie rapidă, prin care fiecare înțelege mai bine puzzle-ul relaționar  copii-părinți. Chiar dacă este o poveste, spectacolul nu este recomandat copiilor sub 7 ani, dar este foarte potrivit pentru părinți și pentru iubitorii de muzică, în general. Spectacolul-concert îi are în distribuție pe Marius Popa, Dalma Kovacs, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Andrei Duțu, alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.

Stay Up To Date With Your Favorite Events