Pescărușul - Transmisiune online

Pescărușul - Transmisiune online de Anton Pavlovici Cehov

Pescărușul - Transmisiune online

de Anton Pavlovici Cehov

Începând cu luna aprilie vom difuza online și înregistrări ale spectacolelor pe care contextul nu ne-a permis să le difuzăm #LIVE. Eforturile de difuzare au scăzut, așa că am redus și prețurile biletelor. Ghidul pentru vizionarea spectacolelor este disponibil aici: http://bit.ly/unghidDEspectator.

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

Pentru a vizualiza reprezentația din 10 aprilie 2020, ora 20, accesează acest link. Trebuie doar să fii logat pe Eventbook cu același cont cu care ai achiziționat biletul tău.

Adaptare liberă după o traducere de Mașa Dinescu și Andrei Șerban

REGIA – Andrei Șerban
REGIZOR SECUND – Sânziana Stoican
SCENOGRAF CONSULTANT – Valentin Vârlan
ASISTENȚI REGIE – Cosmin Alexandru Purice, Florin Liță
COORDONATOR PROIECT – Irina Radu
COSTUME ARKADINA – Doina Levintza

DISTRIBUȚIA

27 MARTIE

Medvedenko - Liviu Pintileasa
Sorin - Constantin Cojocaru
Mașa - Mădălina Anea
Treplev - Bogdan Nechifor
Nina - Silvana Mihai
Dorn - Vitalie Bichir
Polina - Florina Gleznea
Șamraev - Silviu Debu
Arkadina - Mihaela Trofimov
Trigorin - Emilian Oprea

„Am primit bucuros invitația de a lucra la unteatru. Am regăsit atmosfera anilor mei de tinerețe de la La Mama din New York, același spirit prietenos și liber, o comunitate de artiști care, fără niciun considerent material, sunt animați de pasiunea de a face teatru altfel, de a descoperi “forme noi”. Și ideea acestor forme noi m-a dus direct la Treplev și la „Pescărușul”, o piesă care m-a urmărit toată viața și pe care nu am înțeles-o pe deplin, deși am montat-o în limbi diferite pe trei continente, de fiecare dată altfel. Sper ca această versiune să fie ultima și, deși nu vom putea dezlega misterul care face ca o poveste ce sfârșește în moarte violentă să fie catalogată de Cehov drept „comedie”, am încredere că împreună vom (re)descoperi paradoxul că în teatru singura permanență e starea de schimbare continuă. Dacă acceptăm că nicio concluzie nu e defintivă, putem porni în căutare.”

Andrei Șerban

INFO:

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe