fbpixel
Skip to main content

Jurjac

Jurjac

• 19 august, ziua în care în 1960, URSS lansează Sputnik 5 cu cățeii Belka și Strelka & 40 de șoareci, 2 șobolani și o varietate de plante la bord; cunoscută și ca ziua din 1979 în care a fost inventat CD-ul.
• 1881, anul în care un meteorit lovește pămîntul la cîțiva km de Odesa, Ucraina; anul în care România este proclamată regat; anul în care, pe 19 august, s-a născut Jurjac.
...și iată în continuare, mica "poveste-cântată despre cine a fost, cine este și cine va fi acest Jurjac" - micul copil minune & mare geniu român cunoscut ca festival, stradă, compozitor și om de cultură. Pe nume Enescu - la noi - și Enesco, dincolo de noi.
text și regie: Daniel Frilensăr Chirilă
scenografie: Daniela Dragulescu
muzica: Paul-Ovidiu Frilensăr Cosovanu, Tiberiu Frilensăr Enache, Alex Cătănoiu
cu: Paul-Ovidiu Cosovanu, Tiberiu Enache, Alex Cătănoiu

📍 Recul - Splaiul Unirii 160
🗓 Vineri, 14 octombrie
⏰ 20:00
🎟 Preț bilet 50 lei. Recomandăm achiziționarea biletelor online de pe eventbook.ro (link în curând), însă pot fi achiziționate și de la fața locului, în ziua spectacolului.

* spectacolul face parte din proiectul “Poveștile României” fiind încorporat în programul Teatrului de Animație Țăndărică – „Teatru în școli“. Acesta constă în realizarea mai multor spectacole special create pentru liceeni (dar nu numai), în care sunt prezentate, într-o modalitate de educație informală, cele mai marcante personalități din istoria României*

we also recommend