fbpixel
Skip to main content

Intrați încălțați!

Intrați încălțați!

Totul pleacă dintr-o discuție despre vreme, sport, politică sau lipsa laptelui din frigider. Discuția vrea să evolueze în ceva concret, dar să fim sinceri, nimeni nu mai vrea încă o ceartă la masa în familie, mai ales după pandemie.
Nu, mai bine lăsăm tensiunea să guverneze discuțiile despre vreme, sport și tot ce nu contează, în timp ce facem slalom foarte abil printre apăsările concrete. De multe ori, pur și simplu vorbim. Vorbim și atât. Cel mai probabil nu ascultă nimeni. Pentru că nici noi nu ascultăm. Tocmai asta e amuzant.

Trupa ALL IN:
Adina Maria Sandu, Adriana Petre, Adrian Sandu, David Moscovici, Andru Sandu-Capră, Bogdan Untilă, Diana Vrâncianu

Prețul unui bilet este de 35 lei

Porțile Recul se deschid la ora 19.
#remediucultural

*** Trăim încă în vremuri atipice și facem tot posibilul să avem grijă de spectatorii și colaboratorii noștri. Pentru asta urmărim în mod constant recomandările autorităților și adaptăm spațiul nostru astfel încât să fiți în permanentă siguranță atunci când participați la evenimentele Recul:
- Numărul locurilor disponibile la evenimente a fost redus la 70, pentru a păstra distanța de siguranță între spectatori;
- Facem accesul în sală cu 30 de minute înaintea spectacolului pentru a evita aglomerările;
- Facem triaj la accesul în sală, măsurăm temperatura și nu permitem accesul persoanelor care prezintă simptome de infecții respiratorii sau a celor cu o temperatură mai mare de de 37,3 grade Celsius;
- Masca este obligatorie, purtată peste nas și gură, pe toată durata participării la eveniment.
- Este obligatorie respectarea locurilor marcate în sală.
- După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.
Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.

we also recommend