fbpixel
Skip to main content

HUOOOOO!!!

Un spectacol fără decor, muzică, efecte, costume, fum, figurație, dar la care se râde mult. O tragicomedie politică, socială și umană.

Un jandarm și o bătrână discută despre fricile, angoasele și neliniștile prezentului, despre vecinii tăi de bloc, despre pensia bunicului dumitale și despre viitorul copiilor tăi. Discută despre libertate, artă, dragoste și poezie. Discută despre sărăcie, putere, politică & umilință. Discută despre lucrurile pentru care ar trebui să ieșim în stradă.


O producție Auăleu
Text: Ovidiu Mihaita
Acționează: Ionuț Marian Pîrvulescu, Christine Cizmas
Înscenarea: Ovidiu Mihaita

Premieră: Timișoara, 15 ianuarie 2016

Spectacolul a avut peste 70 de reprezentații în mai puțin de un an de la premieră, jucându-se de-a lungul țării, atât în cadrul unor festivaluri de profil, cât și în cadrul unor evenimente private. Între timp, s-au făcut peste 250 de reprezentații.

Auăleu: "Postura în care sunt puși artiștii, atunci când trebuie să își descrie operele, este ca aceea în care mamele spun despre copiii lor că sunt cei mai frumoși din lume. Ar fi ilar să ne lăudăm singuri spectacolele. Nu, categoric nu este cel mai bun spectacol făcut vreodată și doar așa știm că nu este cel mai prost, ceea ce e mai important decât să nu fie cel mai bun.

Imaginați-vă un spectacol fără început, fără sfârșit, la care nu trebuie să aplauzi, un spectacol care nu are o durată fixă, poate ține o oră și jumătate, două sau trei. Uneori, unii se simt atacați de acest spectacol, iar asta este minunat!"

************
HUOOOOO!!! este prezentat la POINT în cadrul proiectului cultural “Turneul Dramaturgilor” realizat de Asociația Jamais-Vu, care promovează dramaturgia românească contemporană și tinerii artiști.

Spectacolul va fi prezent pe scena POINT doar pe 30 iunie și va fi urmat de un dialog cu dramaturgul, regizorul și actorii. 

HUOOOOO!!!

we also recommend

Unchiul Vanea Adaptare după A. P. Cehov
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Unchiul Vanea

Adaptare după A. P. Cehov
Online

Prenumele
disponibil pentru vizualizare până la 31.12.2020
Prenumele


Online

Exeunt
09.06.2020
Exeunt


Online