fbpixel
Skip to main content

Hay

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
ZIZ Art and Social Area, Cluj-Napoca Saturday, 14 November 2020 / 19:00 25 lei (preț întreg)
15 lei (elevi/studenti/pensionari)
ZIZ Art and Social Area, Cluj-Napoca Sunday, 15 November 2020 / 19:00 25 lei (preț întreg)
15 lei (elevi/studenti/pensionari)
Hay

*spectacol supratitrat în limba română
Textul lui Háy se bazează pe figura asistentei poloneze Irena Sendlerowa, care a salvat peste 2.000 de copii din ghetoul de la Varșovia în timpul celui de-al doilea război mondial. Cu toate acestea, după cum subliniază autorul însuși în prefața piesei sale, fondul real a fost doar un punct de pornire, iar la final a fost doar o scuză și pentru echipa noastră creativă , ca prin explorarea opresiunii exterioare, a vulnerabilității, a situației de închidere să putem atinge și traversa cealaltă parte a monedei, închiderea interioară, limitele interioare, incapacitatea omului la o libertate adevărată și faptul că „suntem prizonieri ai propriei închisori și nu putem distruge un zid și ne bucurăm când alții trag un zid în jurul nostru deoarece credem că suntem în captivitate datorită lor. ”
Interpreți: Kiss-Ferenczi Sára, Márkos Tamás, Ruszuly Ervin, muzică live: Márkos Tamás, regizor: Köllő Csongor, colaborator dramaturgie: Veres Kincső.
Participarea se va face respectând condițiile de siguranță și igienă. Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata spectacolului.

we also recommend

Tom si Jerry 2.0
28.10.2020, în intervalul 19:00-24:00
Tom si Jerry 2.0


Online, TNRS - SCENA DIGITALA

A truth, a lie and a list of possibilities Too Good Not To Show It
08.11.2020
A truth, a lie and a list of possibilities

Too Good Not To Show It
Online