fbpixel
Skip to main content

Habituare

16+
Habituare

Habituare 16+

De Ioana Hogman

Regia: Raul Coldea

Scenografie și costume: Irina Ionescu și Raul Coldea

Video: Irina Ionescu

Light design: Cătălin Filip

Asistență de regie: Ioana Sileanu și Ioana Toloargă

Cu: Andrada Balea, Cătălin Filip, Alina Mișoc, Adonis Tanța și Tavi Voina 

Foto și video afiș: Mihai Păcurar

Mulțumiri speciale: Clujul Sustenabil (Natalia Ciobanu, Marius Mornea) și Minte Forte (Melania Moldovan), pentru sprijinul oferit în perioada de cercetare. Mulțumim tuturor persoanelor care au participat la focus grupurile organizate la începutul anului 2022.

Sinopsis: Ne-am întrebat cum se va schimba felul în care ne raportăm la schimbarea climatică pe măsură ce efectele ei vor deveni imposibil de ignorat. Ne-am întrebat în ce fel ne imaginăm că va arăta viitorul dintr-un prezent marcat de insuficientă acţiune.  La începutul spectacolului aflăm că ceva se va termina, însă nu știm nici ce, nici când,  nici cum va fi, tot ce putem să facem e să așteptăm, iar golul așteptării nu îl putem umple decât spunând povești.

Spectacol produs în cadrul proiectului „Solastalgia”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Eveniment în cadrul proiectului „Reactor 2022. Viitoruri posibile”, cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Durata: 130

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend