fbpixel
Skip to main content

RĂZBOIUL NU ARE CHIP DE FEMEIE. SPECTACOL DE TEATRU SELECTAT LA OPEN CALL

Grădina cu Filme – Cinema & More

RĂZBOIUL NU ARE CHIP DE FEMEIE. SPECTACOL DE TEATRU SELECTAT LA OPEN CALL Grădina cu Filme – Cinema & More

Sâmbătă, 13 august 2022, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la spectacolul de teatru „Războiul nu are chip de femeie”, după Svetlana Aleksievici, dramaturgie Irina Sabău-Bălan, în regia Andei Drăgan, cu Ioana Cojocărescu, Ioana Pitic, Codruța Bonta, Sorana Eșanu, Cătălina Nichitin.

Spectacolul a fost selectat în cadrul Open call-ului de teatru independent @ Grădina cu Filme – Cinema & More, de către un juriu format din Florentina Bratfanof, Rozana Mihalache și Chris Simion-Mercurian.

Pe fundalul unor beat-uri de muzică alternativă cu ritmuri extrem contemporane, mixate live de către un Dj, spectatorul este pus în fața atrocităților pe care le întâmpină femeile în război, o realitate crudă și necosmetizată a vieții acestora; o realitate care, din nefericire, nu ne este străină în prezent.

Spectacolul de teatru spre zona performance „Războiul nu are chip de femeie”, o adaptare scenică după romanul eponim al Svetlanei Aleksievici, cuprinde experiențe despre femei și război, femei în război și femei după război - micile povești ale omului de rând. Toate acestea sunt prezentate într-o manieră plastică, non-ilustrativă, textul fiind dublat de mișcarea corpului care e încă captiv în lumea războiului și care, de multe ori, vine în contrapunct cu cele relatate.

__

*Accesul începând cu ora 20:00

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari nr. 7 - deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00 // Casa de bilete CREART este închisă luni, 1 august 2022 și marți, 2 august 2022.)

***Detalii și regulament: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

we also recommend

Corporatia de Flavius Lucacel Productie Mario Dance Atelier
disponibil 48h de la achiziționarea biletului
Corporatia de Flavius Lucacel

Productie Mario Dance Atelier
Online