fbpixel
Skip to main content

Elefănțelul Curios

Elefănțelul Curios

“Cine? Ce? Unde? Cum? De ce?”

 Câte întrebări ale celor mici, ce vin, aparent deloc întâmplător, în momente nepotrivite și dau, câteodată, naștere unor reacții de nemulțumire sau chiar iritare?

Pentru că, într-adevăr, este chiar greu să fii mic și mereu avid de informație. Însă, un cangur supărat, girafa extrem de preocupată de găsirea fructelor, o zebră narcisistă sau un tigru răgușit nu vor reuși să-l determine pe micul nostru elefănțel, spre lauda lui, să renunțe la a pune întrebări și a-și atinge scopul. Din fericire, ca în orice poveste, atunci când elefănțelul ajunge într-o situție critică, în urma curiozității excesive, există prieteni care sar în ajutorul său.

Ca temă principală, spectacolul Elefănțelul Curios abordează tema comunicării, temă sensibilă în relația copil – adult. Elefănțelul parcurge un drum inițiatic, o cale a cunoașterii presărată cu întâlniri conjuncturale, experiențe ce au darul de a completa setea de informație a simpaticului personaj. Hotărârea pe care o manifestă Elefănțelul în atingerea scopului este de admirat și trebuie privită cu seriozitate, indiferent de vârsta persoanei ce și-o asumă.

we also recommend

01.01.2022 - 31.12.2022
Femei

după „Totul despre femei” de Miro Gavran
Online, TNRS - SCENA DIGITALA, Sibiu

Corporatia de Flavius Lucacel Productie Mario Dance Atelier
disponibil 48h de la achiziționarea biletului
Corporatia de Flavius Lucacel

Productie Mario Dance Atelier
Online