fbpixel
Skip to main content

E ora de păpuși

E ora de păpuși

Dragi prieteni mari și mici,

“E Ora de Păpuși!” este un spectacol interactiv pentru TOATĂ FAMILIA! Da, da, copiii și chiar părinții devin artiști: dansează alături de marionetele Storki și Noki, îl antrenează și pe Viermișorul Tigruț, îl demască pe poznașul Mot, o poartă pe Micuța Inventatoare Bo Piper către nori! Fiecare poveste este plină de umor, dar și de învățăminte despre prietenie, empatie, grija pentru animale, curiozitate și împlinirea viselor cu orice preț!

Eu cred cu tărie că teatrul de păpuși poate face lumea mai bună și vă invit să-mi fiți alături în această misiune! - Ana Crăciun-Lambru

Îmi place să mă joc!

M-am jucat toată copilăria, inventând personaje și scenarii. Am absolvit Universitatea de Teatru și Film “I. L. Caragiale”, și am obținut diploma “Master of Fine Arts in Dramatic Arts” în programul Puppet Arts la Universitatea Connecticut, Statele Unite.

Am realizat regia spectacolelor pentru copii “Onix si Barton”, "Erus și Valea Generozității" și "Erus și Valea Iubirii" la Opera Comică pentru Copii, "Iepurele Alb” la Teatrul de Artă București, "Dincolo de Salcâmi" la Teatrul Arte dell'Anima, "Jurassic" la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, "Kunterbunt" la Teatru Gong din Sibiu și am co-regizat spectacolul "Zaharashka" la Teatrul Unteatru. În prezent, îmi desfășor activitatea la atelierul meu Free Puppet Theatre în cadrul comunității NOD Makerspace, unde pregătesc noi proiecte.

 

Ana Crăciun-Lambru

Regizor și artist păpușar