fbpixel
Skip to main content

Don Juan de Moliere

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul de Artă Deva, Deva Friday, 11 November 2022 / 19:00
Premiere
35 lei Choose seats
Don Juan de Moliere

„Don Juan, un simbol al libertății, care își dedică întreaga viață pasiunii pentru.... femei. Pasiunea lui pentru sexul frumos îl pune în multe încurcături din care reușește să iasă apelând la aceleași calități cu care cucerește toate femeile pe care le întâlnește și care inevitabil ajung în... sufletului lui, dar nu pentru mult timp. Seduce, se însoară, abandonează, o altfel de treime după care Don Juan se ghidează, fiind condamnat la tot pasul de prietenul lui Sganarel.
Elvira, Mathurine, Charlotte sunt doar câteva dintre victimele farmecelor lui Don Juan. Cum se va termina acest periplu prin lume când cuceritorul nostru este mereu pregătit pentru următoarea domniță? Hai să afli!„- CrisAct Production

Sex, pasiune, aventură, curaj, înșelăciune, bani și minciună, toate împreună cu mult umor, „Don Juan” de Molière este o comedie fabuloasă, plină de aventuri și cuceriri, care are la bază legendarul mit spaniol al lui Don Juan Tenorio, un univers în care amorul este înflăcărat și plin de intrigi.

La 400 de ani de la nașterea lui Molière, spectacolul „Don Juan” este readus în fața publicului într-o adaptare modernă de către celebrul regizor Cristian Pepino, care cu umorul caracteristic îl aduce pe cuceritorul din Sevilla în 2022 pentru a-și încerca și acum farmecele asupra doamnelor, într-o traducere și adaptare fără egal.

Regia: Cristian Pepino
Scenografia: Remus Gabor și Raluca Aionițoaie
Video&Light Design: Constantin Simon
Traducerea și adaptarea: Cristian Pepino
Distribuția:
Cristian Constantin
Cristian Mitescu
Doris Dănăilă
Mădălina Toderaș
Eduard Cîrlan

Preț bilet 35 lei
Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrală sau online pe eventbook.ro

we also recommend

Afară, Înăuntru - spectacol invitat spectacol non-verbal pentru adulți
16.10.2022
Afară, Înăuntru - spectacol invitat

spectacol non-verbal pentru adulți
Teatrul Magic Puppet

PUF BUF Teatrul BASCA
16.10.2022
PUF BUF

Teatrul BASCA
Cinema Victoria Timișoara