fbpixel
Skip to main content

Din ram în RAM – Spectacol de Circ Contemporan

Din ram în RAM – Spectacol de Circ Contemporan Prezentat de Școala de Circ

Din ram în RAM – Spectacol de Circ Contemporan

Prezentat de Școala de Circ

Dacă ”artistul este inginerul sufletului omenesc”*, atunci circul este șantier în derulare…

Așa este și „Din ram în RAM” - un spectacol de circ contemporan relaxat, ghiduș, în care tinerii dar deja experimentații circari de la Școala de circ vor jongla, vor dansa pe sol și în aer, vor performa la trapez, acrobație, mers pe sârmă, diabolo, dar mai ales vor aduce în fața voastră expresia bucuriei sincere de a fi împreună.  Întreaga familie este binevenită!

Povestea acestei creații unice se naște din dorința de a pune în scenă un spectacol cu suflet mare, bazat pe ideile de transformare și de comuniune. Un spectacol despre un „împreună” ca-n povești - poveștile copilăriei noastre cea din „curtea blocului” - și căutarea unei conectări autentice, acum, în era conectării la viteză maximă.

Spectacolul este rezultatul unei rezidențe de creație de o săptămână, în Țara Zarandului, în octombrie 2022. Inspirați de natură și folosind propriul corp ca mijloc de creație, profesorii Școlii de Circ au explorat diferite forme de expresie și mișcare împreună cu tinerii artiști pasionați de circ: aceștia au fost Vânt, Pământ, Apă, Foc, Copacul din pădure și Pădurea toată. Ce a ieșit din această experiență puteți vedea, pentru prima dată pe scenă, la Cinema Victoria.

Spectacolul are loc sâmbătă, 10 decembrie, de la 16h00. Durata spectacolului este de 45 de minute, după care publicul va avea ocazia să discute cu tinerii artiști și profesorii lor.

Biletele pot fi achiziționate online sau de la casieria cinematografului, a prețul de 30 de lei pentru adulți și tineri, 20 de lei pentru copii sub 12 ani.

(citat din documentarul Circul Vesel, producție wearebasca, 2009).

Stay Up To Date With Your Favorite Events