fbpixel
Skip to main content

Tzitzi și Poc în concursul provocărilor

Aventurile Tzitzi-Poc

Tzitzi și Poc în concursul  provocărilor Aventurile Tzitzi-Poc

Continuăm seria de întâlniri la Moșia Corbeanca în fiecare duminică din luna Iulie! Tzitzi este emoționat până peste cap, iar entuziasmul lui Poc este demn de Cartea Recordurilor!

Despre spectacol: Îți dăm întâlnire într-un spectacol-atelier plin de provocări istețe, amuzante și prietenoase care ne pun în mișcare și mânuțele și picioarele! Fie că trebuie să zâmbești fără să clipești, să îți desenezi portretul sau să mergi în pași de șoricel, nu uita că cea mai mare provocare este să te super-mega-ultra distrezi!


Pentru biletele achiziționate la intrare, vă recomandăm să faceți rezervare înainte, la numărul de telefon 0735.536.805 , cu minim 2 ore înainte de începerea evenimentului.* Vârsta recomandată: 3-8 Ani

** Materialele necesare pentru atelier sunt incluse în cost (foi, creioane/carioci), iar fiecare copil va primi un pachet sigilat, individual.

*** La spectacol pot participa maxim 40 de persoane.

**** Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber, in pavilion. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.
Măștile sunt obligatorii pentru adulți în zona de spectacol, cât și in zona barului de la Moșie.

*****Abonamentele pot fi folosite oricând, pe toată durata verii.

_________________
NOTĂ! Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete.

Atenție, se filmează!

we also recommend

disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Femei care iubesc bărbații


Online

abonament 6 luni
Abonament FF Theatre


FF Theatre, Bucuresti