fbpixel
Skip to main content

Capra cu 3 Iezi si invitatii speciali

Teatru de păpuși pentru copii

Capra cu 3 Iezi si invitatii speciali Teatru de păpuși pentru copii

Era odată o capră care avea trei iezi. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau, iară cel mic era harnic şi cuminte. Vorba ceea: "Sunt cinci degete la o mână şi nu samănă toate unul cu altul".

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de generaţii întregi de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii consacrate. Punerea în scenă a poveştii Capra cu trei iezi, de Ion Creangă face apel, fără menajamente, la sentimente reale și la situaţii de viaţă:

,,Trei iezi cucuieţi

Uşa mamei descuieţi!”

Sunt versurile cu care copiii vor pleca din sala de spectacol fredonându-le, pe lângă bagajul emoţional şi raţional căpătat.

Ne vom aminti că dragostea familiei, prietenia adevărată și iubirea sinceră triumfă mereu și ne fac viața atât de frumoasă. 

Invitatii speciali din desenele animate Plusica si Peppa ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive, toti copiii vor primi cadou un balon modelat cadou.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Durata spectacolului: 60 minute

Scenariul: Ana Maria Dachmann

Regia: Sabina Arsenie

Producător: Golden Party

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: sala mare, Centrul Cultural Dacia Bistrita 

Data: duminica 22.05 ora 16:00 si 18:00

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro si goldenparty.ro sau la sala înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

Tarif bilete : de la 35 lei 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

 

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție, se filmează și se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii