fbpixel
Skip to main content

Călătoria în jurul lumii cu Tzitzi și Poc

Aventurile Tzitzi-Poc

Călătoria în jurul lumii cu Tzitzi și Poc Aventurile Tzitzi-Poc

Continuăm seria de întâlniri la Moșia Corbeanca în fiecare duminică din luna Iulie!Tzitzi este emoționat până peste cap, iar entuziasmul lui Poc este demn de Cartea Recordurilor!

Despre spectacol: Imaginația nu are limite! Haide cu noi să explorăm întreaga planetă de la nord la sud și de la est la vest. Pentru că toți prietenii au deja la purtător curiozitatea, curajul și pofta de distracție, tot ce mai avem nevoie este să fim împreună, și poate o busolă! Să facem istorie cu cea mai captivantă călătorie!


Pentru biletele achiziționate la intrare, vă recomandăm să faceți rezervare înainte, la numărul de telefon 0735.536.805 , cu minim 2 ore înainte de începerea evenimentului.


* Vârsta recomandată: 3-8 Ani

** Materialele necesare pentru spectacolul-atelier sunt incluse în cost (foi, creioane/carioci, șervețele, lipici), iar fiecare copil va primi un pachet sigilat, individual.

*** La spectacol pot participa maxim 40 de persoane.

**** Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber, in pavilion. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.
Măștile sunt obligatorii pentru adulți în zona de spectacol, cât și in zona barului de la Moșie.

*****Abonamentele pot fi folosite oricând, pe durata verii.


_________________

NOTĂ! Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete.


Atenție, se filmează!

we also recommend