fbpixel
Skip to main content

Pandemic Solos

Bucharest Fringe 11 - Premieră Festival

Pandemic Solos Bucharest Fringe 11

Durata: 1 oră 

Totul va fi bine!

Treisprezece artiști din cele mai variate domenii își pun împreună întrebările, dilemele, fricile și speranțele pe care le-au trăit (și le trăim) în Pandemie într-un spectacol plin de fragilitate și dorința de a fi, din nou, împreună. Artiști, public, simpli spectatori dar și victime ale unei epoci stranii și greu de cuprins în rama prezentului.

Echipa: Maria-Luiza Dimulescu, Jean-Lorin Sterian, Alina Tofan, Ioana Buraga, Vlad Benescu, Sebastian Lazăr, Corina Ciontu, Diana Butnaru, Alexandra Stroe, George Rotaru

Scenografie: Petre Alexandru

Muzică: Sebastian Lazăr

Afiș: Petre Alexandru

Regie: Andrea Gavriliu

Idee și coordonare proiect: Radu Popescu

O producție a Teatrului Apropo

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.

În conformitate cu Hotărârea CNSU nr. 76 din 30.09.2021, adoptată ca Hotărâre de Guvern pe 2.10.2021, pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.

Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie.

Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.

Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.

La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.

Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.

Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.

Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului Apropo

we also recommend

Scrisori de dragoste de A.R Gurney
07.11.2021
Scrisori de dragoste

de A.R Gurney
creart - Teatrelli 5

STRĂINUL
29.10.2021
STRĂINUL


POINT