fbpixel
Skip to main content

Neo-Kitsch + On The Edge of the Light

Bucharest Fringe 11 - STS

Neo-Kitsch + On The Edge of the Light Bucharest Fringe 11

Durata: 40 min., fără pauză

NEO-KITSCH

Spectacol-manifest al kitsch-ului, capsulă a timpului, antologie culturală contemporană. Lucrarea coregrafică prezintă lumea showbizului, cu strălucirea și farmecul din fața cortinei, dar și cu lucrurile nevăzute din culise. Ambalajul frumos colorat acoperă de fapt monstruozități.
Kitsch-ul ajunge să ne placă atât de mult încât suntem orbiți de culorile lui. Este o satiră, dar în același timp trebuie să admitem că suntem atrași de acest roz al kitsch-ului, pe care astăzi este greu să îl mai evităm și poate nici nu e bine să o facem.

Concept și coregrafie: Sergiu Diță
Un spectacol cu: Roxana Costea, Sergiu Diță, Bianca Flueraș, Anca Stoica & Andreea Vasilescu
Decor și costume: Ecaterina Tudosă

Lightning Design: Ionuț Dumitrașcu
Regie & montaj: Mihnea Toma
Imagine: Beatrice Păun
Mapping: Vlad Lăzărescu
Styling: Moriii
Make-Up Artist: Ander Bishhe
Coordonator decor: lect.univ.dr. Imelda Manu
Coordonator costum: Daniela Fries
Profesor coordonator: conf.univ.dr. Liliana Iorgulescu
Asistent: lect.univ.dr. Valentina De Piante Niculae

O producție a Universitatății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”
(UNATC)

ON THE EDGE OF THE LIGHT
"On the Edge of the Light" este un spectacol despre sentimentele de expunere și vulnerabilitate simțite sub presiunea încadrării în normele sociale. Acea presiune venită din exterior capătă dimensiuni imense în interior și te apasă până la capătul puterii, până când ajungi să nu îți mai suporți propriul corp, propria umbră, propria lumină. 
Aduce în față momentul în care simți că nu te adaptezi, că nu te încadrezi în lumea din care totuși încerci să faci parte. În final, cedezi. În final, cu toții cedăm.
Rămâne însă mărturia noastră și speranța că nu suntem singuri.
Spectacolul este inspirat dintr-un interviu cu Lady Diana și un reprezentant BBC, în care își expune problemele cu care se confrunta, printre care lipsa afecțiunii, sentimentul de abandon, neapartenența de Casa Regală și bulimia.

Un spectacol cu: Andrei Atabay, Andrei Cristea, Dragoș Duruian, Teodora Tudose
Coregrafia: Teodora Tudose
Decor și costume: Teodora Tudose
Muzica: Sarah Mitrofan

O producție a Universitatății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”
(UNATC)

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

1.    Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.

2. În conformitate cu Hotărârea CNSU nr. 76 din 30.09.2021, adoptată ca Hotărâre de Guvern pe 2.10.2021, pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU a unui document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.

3.    Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

4.    Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.

5.    Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie.  

6.    Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.

7.    Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.

8.    La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.

9.    Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.

10.    Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.

11.    Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

12.    Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.
Echipa Teatrului Apropo

we also recommend

Reprogramat pe 23 decembrie, ora 19:00
Târgu Mureș: Profesiunea Doamnei Warren


Palatul Culturii din Târgu Mureș, Targu Mures

Julieta Astra Film Festival 2022
14.10.2022
Julieta

Astra Film Festival 2022
Thalia Hall