fbpixel
Skip to main content

Cosmonauți

Bucharest Fringe 11 - Competiție

Cosmonauți Bucharest Fringe 11

Durata: 1 oră și 30 min., fără pauză

Cinci tineri se refugiază într-un ideal - acela de a fi printre primii oameni care colonizează planeta Marte. Terra pare că se dizolvă, împreună cu visurile și ambițiile lor, iar singura variantă posibilă de salvare pare fuga pe o altă planetă.
"Cosmonauți sau Dincolo e mai bine" este un basm Sci-Fi muzical, pe jumătate comic, pe jumătate dramatic, pe jumătate călare pe-o cometă, pe jumătate cu picioarele pe pământ.
"Cosmonauți sau Dincolo e mai bine" este un proiect născut din implicarea colectivă a șapte tineri artişti independenţi, proaspăt absolvenți, care și-au păstrat viziunea comună ce i-a apropiat în timpul facultăţii și care, în ciuda situației pandemice din ultimii doi ani, au reuşit să rămână uniți în dorința de a-și urma vocația. Datorită susţinerii profesorului Florin Zamfirescu, trupa a ajuns la "Teatrul LUNI" de la Green Hours și… așa a pornit "laboratorul".

"VOCEA: Bună dimineața, eu sunt A.I.A., Artificial Intelingence Asistant și vă voi fi alături pentru următoarele două luni. Dacă sunteți printre cei selectați, vom fi cei mai buni prieteni și pe Marte. Henry Thoreau spunea că „Paradisul este atât sub tălpile noastre, cât și deasupra capetelor noastre”- un gând frumos cu care să ne bucurăm de activitățile organizate de OMIS-NASA."

"Nu mă căuta acasă, nu sunt!
N-ai de ce să suni, nu mai răspund!
Mâine dimineață părăsesc atmosfera,
Îmi las părinții, iubiții, averea…
Vreau să prind o coadă de cometă,
Să mă ducă pe altă planetă.
Aici e-aglomerație, alergăm toți pe loc,
Întreaga populație e-n stare de șoc…"

Distribuție:
Maria Baciu - Nicoleta
Andrei Barbu - Marius
Ioana Brumar - Diana
Iulia Mirică - Tina
Bogdan Tulbure - Titus
Andreea Lucaci - A.I.A.

Regie: Andreea Lucaci
Costume: courtesy of Corina Boboc Giorgescu
Editare video: Ana Salomia
Muzica: trupa de actori

Producție: Teatrul LUNI de la Green Hours & artiștii

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

1.    Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.

2. În conformitate cu Hotărârea CNSU nr. 76 din 30.09.2021, adoptată ca Hotărâre de Guvern pe 2.10.2021, pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU a unui document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.

3.    Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

4.    Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.

5.    Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie.  

6.    Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.

7.    Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.

8.    La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.

9.    Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.

10.    Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.

11.    Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

12.    Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.
Echipa Teatrului Apropo