fbpixel
Skip to main content

Clara și timpul liber

Bucharest Fringe 11 - Competiție

Clara și timpul liber Bucharest Fringe 11

Durata : 50 min. fără pauză

Ca în fiecare zi, Clara funcționara își vede cu conștiinciozitate de lucru, programând activitățile extra-școlare ale copiilor. Doar că azi, ca în nici o alta zi, în Biroul Oficial de Ocupare a Timpului Oficial Liber totul pare sa meargă pe dos la propriu și la figurat. Înnebunită de dosare cu tabele și orare, dar mai ales de Vocea care nu îi îngăduie nici o pauză, Clara primește un telefon care îi amintește de ceva aproape uitat: faptul că și ea a fost odată copil. Sătulă de atâtea planificări, mintea începe sa îi umble brambura și scapă frâiele în care era atât de bine ținută imaginația. Va reuși oare Clara să găsească secretul eliberării timpului liber?

*
Spectacolul Clara şi Timpul Liber este un one-woman show construit într-o manieră ludică , îmbinând teatrul gestual, clovneria şi elemente de teatru dans, interacţiune cu publicul şi improvizaţie. Un spectacol fără prea multe vorbe, cu umor și un strop de poezie despre frumusețea lucrurilor născute din întâmplare, neplanificate.

One-woman show cu: Ana Turoș
Ilustrație muzicală: Alexandru Lungu
Scenografie: Ana Maria Hariton
Voce: Valentina Zaharia


MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

1.    Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.

2. În conformitate cu Hotărârea CNSU nr. 76 din 30.09.2021, adoptată ca Hotărâre de Guvern pe 2.10.2021, pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU a unui document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.

3.    Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

4.    Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.

5.    Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie.  

6.    Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.

7.    Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.

8.    La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.

9.    Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.

10.    Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.

11.    Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

12.    Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.
Echipa Teatrului Apropo