fbpixel
Skip to main content

Râmnicu Vâlcea: Bani din cer

Averse de Bani din cer aduse de Mihai Bendeac în Râmnicu Vâlcea

 

Mihai Bendeac aduce Bani din cer în Râmnicu Vâlcea , pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, luni, 28 octombrie, începând cu ora 20:00.

Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer - dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

Râmnicu Vâlcea: Bani din cer

we also recommend

Femei care iubesc bărbații
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Femei care iubesc bărbații


Online

Prenumele
disponibil pentru vizualizare până la 31.12.2020
Prenumele


Online

AMANTA ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
28.09.2020
AMANTA

ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
Centrul Cultural Ion Besoiu - Sala Mare

Abonament 20 de intrări
stagiunea toamnă 2020
Abonament 20 de intrări


Teatrul InDArt