fbpixel
Skip to main content

Craiova: Bani din cer

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Național "Marin Sorescu", Craiova reprogramat 130 lei (Premium) / 100 lei (Categoria A) / 80 lei (Categoria B) / 60 lei (Categoria C)

Informații despre reprogramare în curând!

Averse de Bani din cer aduse de Mihai Bendeac 


Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer - dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

Craiova: Bani din cer

we also recommend

Paliativ
05.04.2020
Paliativ


Online

Oscar si Tanti Roz Live stream
10.04.2020
Oscar si Tanti Roz

Live stream
Online

AMANTA ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
28.09.2020
AMANTA

ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
Centrul Cultural Ion Besoiu - Sala Mare