fbpixel
Skip to main content

Baladele Memoriei

Focus: Decalaj. Narațiuni intergeneraționale

Baladele Memoriei Focus: Decalaj. Narațiuni intergeneraționale

RO

Un spectacol de: Ionela Pop, Raul Coldea, Nicoleta Esinencu, Oana Hodade, Doru Taloș

 

Ionela Pop are 69 de ani, este pensionară și vine în scenă pentru a-și povesti propria istorie, precum și pe cele ale prietenelor și cunoștințelor ei. Astfel, se reconstituie în fața noastră o istorie alternativă, trecută cu vederea de discursul oficial.

Spectacolul aduce în prim-plan povești ale generației Ionelei legate de muncă, viață socială și viață personală. Dintr-o societate care invizibilizează și desconsideră tot mai mult persoanele de vârstă înaintată, se aud și vocile unor oameni care trăiesc cu speranța într-un viitor mai solidar.

Baladele memoriei documentează, arhivează și redă performativ toate aceste narațiuni, urmărind felul în care ele au fost influențate de anii duri ai tranziției și de capitalism.


Spectacol produs în cadrul programului cultural „100 de ani România. Trei istorii secundare”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. 

Această reprezentație face parte din programul cultural „Decalaj. Narațiuni intergeneraționale”. Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

we also recommend

stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

stagiunea toamnă 2020
Abonament 20 de intrări


Teatrul InDArt, Bucuresti

Opinia publica
02.12.2020, în intervalul 19:00-24:00
Opinia publica


Online, TNRS - SCENA DIGITALA