fbpixel
Skip to main content

3M - Morgenstern, Mălăele, Mihăiță Timisoara

#comedy

Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – rețeta unui spectacol magnific

Vineri, 29 martie, începând cu ora 19:00, Opera Națională Română va fi martoră unui spectacol ”cum nu s-a mai văzut în Timișoara”.

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului timișorean un adevărat regal teatral. 3M - cei trei magnifici se va juca pentru prima oară, în această distribuție,  în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara să mențină pasul.

Recent, Horațiu Mălăele ne-a încântat cu piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”. De fiecare dată, interesul pentru aceste piese a fost atât de ridicat, încât evenimentele au fost Sold Out. 

Maia Morgenstern a adus de 2 ori, în aproape 6 luni, piesa ”Profesiunea Doamnei Warren”, spectacol jucat cu casa închisă  de fiecare dată.

George Mihăiță și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți” la Universitatea de Vest din Timișoara, moment urmat de un one-man show de excepție. 

În 29 martie, cei 3 magnifici vor dezvălui secrete din spatele cortinei, vor aduce în discuție mistere ale vieții și ne vor transpune într-o lume creionată chiar de ei.

3M - Morgenstern, Mălăele, Mihăiță Timisoara

we also recommend

Prenumele
disponibil pentru vizualizare până la 31.12.2020
Prenumele


Online

SUPORT Ticket
stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt

Abonament FF Theatre
abonament 6 luni
Abonament FF Theatre


FF Theatre