fbpixel
Skip to main content

3M - Morgenstern, Mălăele, Mihăiță Timisoara

3M - Morgenstern, Mălăele, Mihăiță Timisoara

#comedy

Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – rețeta unui spectacol magnific

Vineri, 29 martie, începând cu ora 19:00, Opera Națională Română va fi martoră unui spectacol ”cum nu s-a mai văzut în Timișoara”.

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului timișorean un adevărat regal teatral. 3M - cei trei magnifici se va juca pentru prima oară, în această distribuție,  în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara să mențină pasul.

Recent, Horațiu Mălăele ne-a încântat cu piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”. De fiecare dată, interesul pentru aceste piese a fost atât de ridicat, încât evenimentele au fost Sold Out. 

Maia Morgenstern a adus de 2 ori, în aproape 6 luni, piesa ”Profesiunea Doamnei Warren”, spectacol jucat cu casa închisă  de fiecare dată.

George Mihăiță și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți” la Universitatea de Vest din Timișoara, moment urmat de un one-man show de excepție. 

În 29 martie, cei 3 magnifici vor dezvălui secrete din spatele cortinei, vor aduce în discuție mistere ale vieții și ne vor transpune într-o lume creionată chiar de ei.

we also recommend

Pescărușul de Anton Pavlovici Cehov
19.05.2019
Pescărușul

de Anton Pavlovici Cehov
unteatru

Punguţa cu doi bani Festivalul internațional de teatru pentru copii "Arlechino - Caravana Poveștilor"
30.05.2019
Punguţa cu doi bani

Festivalul internațional de teatru pentru copii "Arlechino - Caravana Poveștilor"
Centrul Cultural Reduta Brașov

Creaturas particulares (spectacol nonverbal) Festivalul internațional de teatru pentru copii "Arlechino - Caravana Poveștilor"
30.05.2019
Creaturas particulares (spectacol nonverbal)

Festivalul internațional de teatru pentru copii "Arlechino - Caravana Poveștilor"
Teatrul Arlechino