fbpixel
Skip to main content

Trei frați gemeni venețieni

Trei frați gemeni venețieni

#comedy

Regia: Mircea Creţu

Distribuţia:
Zanetto – COSMIN CREŢU
Angelique – ANCA PASCU 
Geronte – SORIN AUREL SANDU
Arlechino – ŞERBAN CHIŢU
Scapino – VLAD BÎNZOIU
Eleonora – EVELYN MARCU
Argentina – OANA MARIA DRAGNE
Fata la han – ANA SIVU-DAPONTE
Comisarul – ROBERT POIANĂ
Sergentul – EUGEN STOIAN

 

Data premierei: 14 octombrie 2016

 

Sinopsis: La un han din Paris, cu o hangiţă frumoasă şi oaspeţi de seamă, nimeresc, fără ştiinţa lor, în aceeaşi perioadă, trei fraţi gemeni italieni. Trei caractere total diferite, cu trei partenere total diferite. Şi cu servitori care, încet-încet, nu mai înţeleg nimic din ce se întâmplă. Pentru că încurcăturile în care vor intra gogomanul, brutalul şi fragilul Zanetto se ţin lanţ! Oare cum vor reuşi cu toţi să iasă din ele?

Durata: 1 h 40 minData premierei: 12 ianuarie 2017

 În presă

„Trei frați gemeni venețieni”, Cosmin Crețu și Actorii Teatrului „Tudor Vianu” sunt rețeta sigură de a vă face să mergeți la teatru. Parol!

O comedie spumoasă care va stârni hohote de râs surprinzând și prin câteva recitaluri de excepție ale unora dintre actori. […] Spectacolul “Trei frați gemeni venețieni” mai are însă și o altă mare calitate, oferindu-ne adevărata lecție de viață, aceea că iubirea este singura forță a Universului capabilă să ne împlinească .

Ar mai fi de spus că acest comic de situaţii din piesă  vine dintr-un  anume legământ de familie făcut de către cei trei frați…Dar pe care nu vi-l voi dezvălui, ci vă voi lăsa să îl aflați singuri mergând la această piesă ce cu siguranță vă va face să uitați de calculatoare, SMS-uri  și de tastele telefonului mobil!

http://jurnalgiurgiuvean.ro/trei-frati-gemeni-venetieni-cosmin-cretu-si-actorii-teatrului-tudor-vianu-sunt-reteta-sigura-de-a-va-face-sa-mergeti-la-teatru-parol/

we also recommend