Skip to main content

Modificări în programul Kinodiseea 2015

Organizatorii festivalului Kinodiseea anunță modificarea programului proiecțiilor și a spațiilor în care aveau să se desfășoare proiecțiile de film, decizie luată în urma solicitărilor primite din partea publicului festivalului privind siguranța clădirilor care găzduiesc evenimentul.

Programul festivalului se prelungește pe perioada 13 - 22 noiembrie 2015, și va avea loc la Cinemateca Eforie, Cinemateca Union, Cinema Elvire Popesco, Hollywood Multiplex București Mall.

În urma modificării programului, festival pass-urile și family pass-urile pot fi folosite în continuare la toate proiecțiile, cu excepția celor de la Hollywood Multiplex. Dacă însă doriți restituirea banilor vă rugăm să ne trimiteți pe office[at]eventbook[punct]ro numărul comenzii, IBAN, numele complet al titularului de cont și banca la care este deschis acesta.

O parte dintre proiecții au fost mutate. Biletele cumpărate la acestea rămân valabile.

Biletele cumpărate la proiecțiile anulate pot fi schimbate cu bilete la orice proiecție din noul program, cu excepția celor de la Hollywood Multiplex. Va rugăm să ne scrieți pe adresa office[at]eventbook[punct]ro numărul / numerele comenzilor și noile proiecții la care doriți să participați.

Preț Cinemateca Eforie, Cinema Union: Bilet adult: 10 lei / Bilet copil: 7 lei

Preț Elvire Popesco: Bilet adult: 15 lei / Bilet copil: 5 lei / Adult + Copil: 10 lei

Biletele pentru Hollywood Multiplex nu sunt disponibile prin Eventbook.

Thursday, 10 November
The Eagle Huntress

Gala de deschidere Kinodiseea 2016

19:00 - Thursday, 10 November

Cinema PRO

price: 10.00 LEI (adult)
price: 7.00 LEI (copil)