fbpixel
Skip to main content

White Collar Boxing sedinte individuale sau abonamente. Go, Rocky!

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 999 lei (abonament 12 ședințe/lună)
599 lei (abonament 8 ședințe/lună)
349 lei (abonament 4 ședințe/lună)
109 lei (ședință individuală)
White Collar Boxing sedinte individuale sau abonamente. Go, Rocky!

Îti dorești să te descarci de stresul acumulat după o zi la birou? Îți propunem o ședință de box care te va relaxa și te va ajuta să scapi de tensiunea de peste zi. White Collar Boxing București este prima sală din România creată pe conceptul „white collar boxing”, de mare succes în Occident, în special în UK și Statele Unite. Conceptul, are la bază o strategie foarte simplă. Cursurile de box sunt adresate persoanelor care vor să practice boxul într-un mediu civilizat. Mediu care să le permită să nu meargă a doua zi la birou cu ochii umflați.

Antrenamentele se desfășoară sub conducerea antrenorului atestat, Robert Cristea. Fost boxer profesionist, Robert are trei titluri de campion național de amatori. Categorie pentru care a luptat până în 2003, moment din care a trecut la profesioniști.

Antrenamentele durează o oră și jumătate și sunt structurate respectând programa celor pe care le face un boxer profesionist. Efortul depinde și de rezistenţa iniţială a clientului, care poate pierde între 1.000 şi 1.700 de kilocalorii pe şedinţă. Astfel încât singura diferenţa dintre „Rocky“ şi White Collar este că pugiliştii sunt manageri, doctori, avocaţi, oameni de afaceri care vin după serviciu pentru a se elibera de stres şi pentru a se încărca de energie.

Sala este dotată cu toate cele necesare desfășurării antrenamentelor (saci de box, ring, perne fixe), vestiare, dușuri. Ferită de zgomotul și de traficul din nordul capitalei aceasta pare mai mult desprinsă dintr-un film hollywoodian. Precum Fight Club, Rocky sau mai recentul The Fighter. Iar după ce îi vei trece pragul vei rămâne parcă în același decor de film. Ringul este amplasat în centru, cu oglinzile care acoperă un întreg perete și cu sacii de box care se mișcă energic după fiecare lovitură. Oricine se poate înscrie, indiferent de vârstă, sex sau de pregătirea fizică. Este un sport de întreţinere, dar poate fi făcut pentru a slăbi sau în scop de apărare. Antrenamentul implică încălzire, gimnastică, studiu la oglindă, exerciţii la sac şi pernă şi palmare, iar luptele în ring sunt amiabile. Iar dacă o ședința nu este de ajuns, pentru a te despovăra de stresul acumulat în ultimul timp, avem pregătite trei abonamente de 4, 8 și 16 ședințe.

Detaliile experientei

  • Şedință individuală / Abonament şedințe multiple
  • Durata şedinței - o oră jumătate
  • Locatie: Bucureşti, White Collar Boxing
  • Experienta pentru o persoana
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

we also recommend

2, 3, 4, 5 noiembrie in intervalul 20:00 - 22:00, WORKSHOP
Workshop: Corpul Resursă

cu Arcadie Rusu
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti

The secret life of housewives / Un show legendar Festivalul Național de Improvizație !MPRO 8
24.10.2020
The secret life of housewives / Un show legendar

Festivalul Național de Improvizație !MPRO 8
Online

Corpul surprinzător/ Atelier de dans contemporan online Condus de Andreea Novac
07.11.2020
Corpul surprinzător/ Atelier de dans contemporan online

Condus de Andreea Novac
Online, pe zoom.us