fbpixel
Skip to main content

Upgrade your plate – Consultatie privata de alimentatie sanatoasa cu un medic nutritionist

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 299 lei
Upgrade your plate – Consultatie privata de alimentatie sanatoasa cu un medic nutritionist

Indrazneste sa iti schimbi viata sau sa schimbi viata celor dragi cu o consultatie privata de alimentatie sanatoasa si reinventarea nutritiei personale! Iti propunem o consultatie cu cel mai bun medic nutritionist online, cu o experienta vasta de 7 ani in a oferi consultanta si monitorizare pentru peste 1000 de pacienti multumiti. Upgrade your plate now!

Cunoastem foarte bine efecte negative ale stresului asupra modului de viata. Ritmul alert si stilul haotic de la locul de munca influenteaza foarte mult alimentatia noastra si de aceea tindem sa mancam putin, pe fuga sau, mai grav, deloc. De aceea venim cu o propunere foarte interesanta, o experienta ce poate fi trecuta usor pe lista de cadouri smart, pentru ca orice schimbare pe care o facem in bine este intotdeauna inteligenta, menita sa ne ajute si de ce nu, sa ne schimbe viata.

Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna si membru al Societatii Europene de Nutritie Terapeutica, are 7 ani experienta in nutritie si stie exact ce program sa recomande astfel incat rezultatele sa fie vizibile in cel mai scurt timp. Fiecare persoana este unica in felul ei si de aceea si programul prezentat se va mula pe preferinte, organism, stil de viata si alti factori care o sa fie analizati in amanunt. Timp de 1 ora vei avea parte de o consultatie si construirea unui program personalizat, conform stilului tau de viata si preferintelor tale alimentare.

Dupa ce acesti pasi au fost facuti, rezultatele vin de la sine, pentru ca ritmul sanatos devine un stil de viata pe care nu il poti uita. Ca un tip and trick, incearca sa introduci sportul in rutina zilnica, ce va ajuta programul de nutritie sa dea mai repede rezultate. Garantam schimbari majore si benefice.

Metodologia aplicata ia in consideratie personalitatea si starea de sanatate a fiecarei persoane, deoarece fiecare este unic si nu poate slabi cu o dieta universal valabila. De asemenea, dieta nu este cuvantul cheie care defineste consultatia oferita de Dr. Gabriela Profir, ci mai degraba consultanta in a identifica acea motivatie interioara care sa ghideze pacientul in a adopta un nou stil de viata benefic, care sa imbine cu succes activitatea de la job cu nutritia si cu un tipar de miscare sanatos care sa realizeze un echilibru corp-minte.

Consultatiile incep cu analize medicale amanuntite pentru a identifica eventuale boli sau carente nutritive, pentru a personaliza recomandarile alimentare si de suplimente alimentare. De asemenea, exista o parte psihologica importanta a consultatiilor, deoarece multi dintre pacienti resimt din plin oprobiul social al colegilor, prietenilor si chiar al copiilor care le spun "esti cea mai grasa mamica din clasa mea" pe un ton copilaros, dar care doar foarte mult.

Un aspect important in aceasta perioada consta in sfaturi utile despre cum ne-ar putea ajuta alimentatia, atat pentru a ne mentine un stil de viata sanatos cat si pentru a ne creste imunitatea, in conditiile de izolare si de tentatii culinare care sunt acum mult mai la indemana.

Consultatiile pot fi efectuate si online, prin Whatsup sau Zoom, de catre cel mai bun medic nutritionist online, pentru a personaliza si mai mult intregul proces pe stilul tau de viata.

Detaliile experientei

  • Intalnire privata de 1 ora oferita de Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna, membru al Societatii Europene de Nutritie Terapeutica, cu 6 ani experienta in nutritie
  • Locatie: Bucuresti
  • Experienta pentru 1 persoana
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
  • Alimentele cumparate nu sunt acoperite de pretul experientei.
  • Cursul se va desfasura intr-un cadru informal, pentru a te simti in largul tau.

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Testeaza o masina de raliu BMW sau Golf GTI pe un circuit profesionist


Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti


Bucuresti, Bucuresti

Experimenteaza atelierele Ayur Yoga & Mindfullness
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experimenteaza atelierele Ayur Yoga & Mindfullness


Bucuresti

Monthly Subscription TNRS – Digital Stage
01.01. - 31.01.2021
Monthly Subscription TNRS – Digital Stage


Online