fbpixel
Skip to main content

Smart experience – in Oraselul Cunoasterii

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 525 lei (atelier tematic în Orășelul Cunoașterii 15 participanți)
350 lei (petrecere în Orășelul Cunoașterii 10 copii + 10 adulți)
35 lei (participant suplimentar petrecere/atelier)
Smart experience – in Oraselul Cunoasterii

Cine ne urmărește fidel știe clar afinitatea noastră pentru smart experience și cunoaște deja recomandările pe care le facem din această categorie. Tot ceea ce este “smart” promovăm cu mare placere, conferind experienței unicitatea marca experimenteaza.ro.


Este destul de dificil să organizezi totul în amănunt pentru un smart experience, însă nu imposibil și aici intervenim noi, cu un know-how cultivat, special pentru acest tip de eveniment. Avem și un partener pe măsura, Orășelul Cunoașterii, care deși pare mic prin diminutivele folosite, abundă în experiența și în orientarea către un client satisfăcut, de la pitic la om mare.


Împreună, organizăm petreceri corporate sau teambuilding-uri, cu rezultate excelente. O spun statisticile, nu noi. Într-o atmosferă interesantă, cele mai bune idei iau naștere atunci când există cooperare și colegialitate. Partenerul nostru pune la dispoziție această locație, ce este extrem de accesibilă mijloacelor de transport și în plus, are și o parcare proprie pentru cei ce preferă să vină cu mașina. O sală exclusivă este dedicată echipei care dorește să își întregească unitatea prin acest smart experience. Sunt organizate și diverse ateliere tematice, cu o durată cuprinsă între 45 și 60 de minute, pentru un număr de minim 15 participanți.


“Cunoașterea” se dobândește nu doar prin vorbe, ci și prin activități interesante ce nu cunosc o anumită vârsta. Dacă ai 40 de ani nu înseamnă că ai acumulat toate cunoștințele necesare. Nu, activitățile noastre îți arată că te-ai înșelat și că procesul de cunoaștere este continuu, așa cum trebuie să fie și setea ta de informații. Oricum, dacă vorbim de statistici, vă putem spune că experiența cunoașterii se asimilează mai bine în grup, împreună cu oameni care împart aceleași pasiuni cu tine. Fie că este un coleg de muncă mai vechi, fie că este unul nou cu care dorești să stabilești o legatură, aici este locul unde acest țel se poate atinge fără probleme. Practic, îmbini utilul cu plăcutul. Ieși din cotidianul unei zone de birouri, îți cunoști mai bine colegii cu care interacționezi, dar în același timp ai și tu parte de o lecție de cunoaștere pe care o poți da mai departe.

Detaliile experienței:

  • Locatie: București, cartier Pajura
  • Durata petrecerilor este de 3 ore
  • Durata atelierelor este de 60 min
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni

Important de știut:

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Pretul pentru petreceri include rezervarea exclusiva a salii pentru 3 ore
  • Sucurile, sampania pentru copii vor fi achizitionate separat de la organizator
  • Atelierele tematice au o durata de 60 minute

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Invata sa prepari cocktailuri la tine acasa - online


Online, pe zoom.us

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Sculptura sau pictura facuta de tine, intr-un peisaj idilic plus cazare si masa


Târgu Neamț, Targu Neamt

Bucura-te de o experienta de zbor la mansa unui simulator Airbus A320
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Bucura-te de o experienta de zbor la mansa unui simulator Airbus A320


Cluj-Napoca

TikTok Dance Fusion - cu Razvan Mike Rotaru
10, 17, 24, 31 octombrie, în intervalul 10:00-12:00
TikTok Dance Fusion - cu Razvan Mike Rotaru


LINOTIP – Centru Independent Coregrafic