fbpixel
Skip to main content

Range Rover MK1 pe cel mai complex circuit offroad din Romania

Range Rover MK1 pe cel mai complex circuit offroad din Romania

Alege o experiență cu un Range Rover Mk1 dacă ești în căutarea unei experiențe pline de adrenalină pentru un iubitor de mașini puternice pentru a-l oferi cadou de aniversare. Am pregătit o super aventură pe cel mai mare traseu offroad din România.

Cu o lungime de peste 1,2 kilometri dezvoltat dezvoltat atât pentru amatori, cât și pentru cei care fac performanță, traseu auto offroad TCS Racing Park are diferite niveluri de dificultate pentru mașini off road 4×4. Circuitul cuprinde 20 de rampe și pante, dintre care 9 pe diagonală, 10 drepte, dar și una cu trepte construite din anvelope de camion. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade, iar atracția principală este obstacolul cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri.

O tură de circuit durează aproximativ 30 de minute, iar mașina pusă la dispoziție este un Range Rover Mk1., cu motor V8 benzină, de 3,9 L, cutie automată, an de fabricație 1991. Iar dacă persoana căreia îi cauți cadoul este un fericit proprietar de masina off road 4x4 și vrei să își testeze și propria mașină pe acest traseu, adaugă în coș și opțiunea mașină proprie și vei afla care din cele două mașini se descurcă mai bine pe acest circuit.

Și pentru că experiențele de pe site-ul experimenteaza.ro au întotdeauna în spate profesioniști cu adevărat pasionați de activitățile pe care le desfășoară, Adrian Răduță, multiplu campion național și Est-European la motocross și proprietar al TCS Racing Parc, este cel care a amenajat în 2018 acest circuit off-road.

Iti recomandam aceasta experienta ca o idee de cadou pentru el sau choar ca o idee de cadouri pentru femei de ziua lor de nastere.

Detaliile experienței:

  • 30 minute/ 60 minute / 120 minute
  • Mașină disponibilă: Range Rover Mk1. 3.9L V8
  • Locație: 50 km de București, Poienarii Vechi
  • Experiență pentru o persoană
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana
  • Este necesar un permis de conducere valabil pentru persoana care va conduce masina
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)