fbpixel
Skip to main content

Adrenalina - test cu o masina puternica pe un circuit de viteza

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 1450 lei (Audi RS4)
1150 lei (Mercedes AMG)
978 lei (Renault Clio)
Adrenalina - test cu o masina puternica pe un circuit de viteza

Adrenalina - test cu o masina puternica pe un circuit de viteza. Te simti mai liber sau mai extaziat atunci cand corpul tau se lasa in voia ei si nu este limitat de reguli? Exista multe modalitati prin care poti sa simti toate aceste efecte, insa senzatia deplina o simti cu masini de curse puternice si dezlantuite. In functie de personalitate ta si de riscurile pe care ti le poti asuma, avem o lista intreaga de experiente deosebite pe care le poti incerca in cautarea ta de „WOW”, pentru a trai la intensitate maxima fiecare moment fara regrete. De asemenea, aceasta este o idee foarte bune de cadouri pentru iubit.

Ca orice iubitor de viteza, sigur ai auzit de Clio GT si de aventajele sale. Dupa o perioada foarte lunga de research, francezii au reusit cu siguranta sa gaseasca retata succesului printr-o masina rapida, cu un design extrem de atragator, dar care sa satisfaca cerintele oricarui mofturos in materie senzatii tari. La volanul ei, ai parte de o experienta a vitezei unica, pe care te invitam sa o descoperi cat de curand. Este o masina de curse in adevaratul sens al cuvantului, pe care nu o vei uita curand.

Cine te ajuta sa ai parte de asa ceva? Totul se intampla la Academia Titi Aur, care cuprinde cel mai complex autodrom din Europa de Est, cu peste 8 zone diferite pentru condus. Echipa este una de elita, avand 30 de traineri, piloti si copiloti, activi sau retrasi din campionatele de motosport. Flota este una impresionanta, cu masini de curse puternice, de la Renault, Mercedes, Ford sau Audi care te pregatesc pentru o super experienta marca „adrenalina”. Daca doresti viteza, iti dam viteza si te lasam pe mana unei echipe extrem de profesioniste, care sa iti transmita iubirea ei pentru masini. Acesta este una dintre cele mai complete experiente si pasionatii de senzatii tari o sa plece incantati de aici.

Nici nu stiu cu ce sa incep mai repede pentru a descrie de ce anume vei avea parte: instructaj, simulator de impact si de rasturnare, conducere masina de curse cu roti libere, mers cu masina pe doua roti si cea mai tare lucru ever, vei avea parte de 8 ture cu Renault Clio GT, insotit evident de un instructor, plus 8 ture cu o masina la alegere din flota detinuta de Academie. Ai adaugat experienta deja in cos, nu?

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

 • Brief de securitate și reguli pe circuit
 • Simulator răsturnare la 90 și 180 de grade
 • Simulator impact cu un obstacol fix
 • Conducere mașină cu două volane și mașină cu roți libere
 • Mers cu mașina pe doua roți
 • Pilotaj 8 ture cu o super mașină la alegere, dintre cele 4 disponibile, cu instructor în dreapta
 • Locație: la 30 km de București, Academia Titi Aur
 • Experiență pentru o persoană
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adaugă un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
 • Soferul trebuie sa fie in posesia unui permis de conducere valabil in momentul realizarii experientei.