fbpixel
Skip to main content

Experienta inedita - imortalizeaza evenimentul important din viata ta intr-un tablou

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 2099 lei
Experienta inedita - imortalizeaza evenimentul important din viata ta intr-un tablou

Nunta sau botezul copilului sunt printre cele mai importante evenimente din viata ta, astfel incat inregistrarea acestora pentru a fi revazute cu drag mai tarziu, eventual alaturi de copii sau nepoti, reprezinta o componenta foarte importanta a organizarii acestora. Iti propunem sa apelezi de aceasta data la o inregistrare pe panza, printr-un tablou personalizat pictat manual de catre un artist cu experienta, chiar pe parcursul evenimentului tau.

De asemenea, in paralel, invitatii pot avea parte de caricaturi inspirate, schitate pe foi A3 printate cu mesajul tau special. Caricaturile vor fi daruite invitatilor, care le vor putea inrama apoi, avand astfel o amintire perena a evenimentului vostru.

De asemenea, imagineaza-ti ca in cadrul luxos, in aer liber sau in ballroom-ul unui conac, sau in orice alt loc vei decide sa gazduiesti evenimentul, va exista un pictor cu paleta, pensulele, culorile si sevaletul lui, care imortalizeaza intr-un mod inedit emotia pe care tu si invitatii tai o simtiti. Vei avea o opera de arta memorabila pe care o vei aprecia pana la adanci batraneti.

Dacă ești în căutarea unui cadou original, atunci un tablou personalizat pictat manual este o alegere perfectă. Poți oferi un tablou părinților, nașilor, prietenilor sau chiar poți să-ți faci o amintire pe viață alături de copiii sau familia ta. Ai un profesor drag și vrei să-i arăți recunoștință față de tot ce te-a învățat, oferă-i cadou un tablou.

Poti chiar sa construiesti energiile acelei camere in jurul acestui tablou, cu ajutorul expertului nostru in aranjamente Feng Shui.

Detaliile experientei:

  • Tabloul este pictat in timp real
  • Dimensiune 120x70 cm, culori acrilice
  • Pictorul vine cu 2 ore inainte de inceperea evenimentului pentru a se instala
  • Spatiu necesar de lucru : 2m
  • Deplasare in toata tara, 100km in jurul Bucurestiului gratuit
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru un singur eveniment
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Se pot oferii la cerere, contra cost, extraservicii: o zi sau o luna in atelierul pictorului, pentru un plus de detaliu sau aducerea picturii in stadiul de capodopera

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri pentru el – participare la Regata Marii Negre


Litoralul românesc, Constanta