fbpixel
Skip to main content

Curs de masterclass cooking in care vei crea un meniu cu 3 feluri cu ajutorul unui Chef de exceptie

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 618 lei (cursant + invitat)
399 lei (cursant)
Curs de masterclass cooking in care vei crea un meniu cu 3 feluri cu ajutorul unui Chef de exceptie

Probabil ti-ai dat deja seama din titlul de ce numim aceasta experienta “cadou special”. Un curs de masterclass cooking este ceva ce depaseste orice alta experienta de gatit prin calitate si prin prezenta unui nume mare in domeniu, care sustine partea teoretica si practica. Pentru cei pasionati de cooking aceasta aventura culinara este exact ceea ce trebuie pentru implinirea si pentru satisfactia de a avea pe cineva in aceeasi sala care vorbeste “aceeasi limba”.

Sub atenta supraveghere a chef-ului Daniel Wendorf, pasionatii de gatit au parte de un deliciu in bucatarie. Cursul sub forma de cadou special se intinde pe aproape 4 ore, timp in care se vor gati 3 feluri de mancare. Meniul este variat si ramane la alegerea ta ce doresti sa incerci. Daca esti mai indraznet si doresti sa iesi din zona de confort, poti alege ceva ce sa iti puna talentul la incercare. Daca nu, ramane sa gatesti ceva ce stii deja, poate asa iti remarca chef-ul abilitatile. Ce-i drept, ai de unde alege: fish, meat, pork, BBQ grill, urban meat, Asia grill, Nordic Summer, Summer grill si lista poate continua. Stai fara grija, reteta se va transmite pe mail la finalul cursului, pentru a o perfectiona acasa Practic, aici poti sa gatesti reteta ta statement, cu care sa te mandresti peste tot.

Partenerii nostri de la Artisan Cooking sunt convinsi de calitate acestui curs si te invita si pe tine sa descoperi cum bucataria se poate face cu pasiune, dar si cu o pofta imensa pentru distractie.

Detalii experiență:

 • Curs cu 3 feluri pe parcursul a 3-4 ore
 • Supravegherea atentă și sfaturi de la Chef Daniel Wendorf
 • Ingredientele, ustensilele, băuturile sunt incluse
 • Poți aduce un invitat, care poate beneficia de preparatele tale pentru un cost suplimentar (achizitionati experienta "invitat")
 • Rețetele transmise pe e-mail la finalul cursului
 • Poți alege între multiple variante de meniuri: fish, meat, pork, BBQ grill, urban meat, Asia grill, Nordic Summer, Summer grill, etc
 • Locație: București, Artisan Cooking Classes
 • Voucher electronic personalizat ce conține o detaliere a fiecărei experiențe incluse în pachet, precum și mesajul tău special
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana
 • Variantele de meniu sunt disponibile in perioade diferite (asteptam sa ne contactezi pentru confirmarea disponibilatii acestora)
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Workshop de scriere creativa - invata cum sa scrii povesti cu impact


Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Workshop - Vreau sa incep sa scriu!


Bucuresti, Bucuresti