fbpixel
Skip to main content

Cadou copii - Descopera cea mai noua provocare - Nautilus Challenge

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us voucher valabil 12 luni de la achiziție 120 lei
Cadou copii - Descopera cea mai noua provocare - Nautilus Challenge

Îți este dor să te vezi cu prietenii tăi, să râzi, să te joci, să îi provoci și să te distrezi alături de ei? Iti propunem o idee inedita de cadou pentru prieteni sau o activitate interesanta pe care o poti realiza impreuna cu acestia.

Acum, că ne este greu și trebuie să stăm în casă, că ne este dor de hăhăiala cu prietenii, de prostiile pe care le făceam împreună, de sucurile, miștourile, proiectele și jocurile realizate împreună, venim cu cea mai provocatoare, interactivă, educativă și distractivă soluție: NAUTILUS te PROVOACĂ!

Ia-ți cei mai buni prieteni și faceți o echipă (între 3 și 5 persoane). În fiecare săptămână veți primi o PROVOCARE complexă care va necesita o bună planificare și colaborare pentru a fi realizată.

Vă veți întrece cu alte echipe care vor avea de rezolvat aceeași provocare. La sfârșitul săptămânii va fi desemnată echipa care va rezolva cel mai bine provocarea și va primi puncte care se vor cumula într-un clasament vizibil tuturor.

La sfârșitul lunii, echipa ce va fi acumulat cele mai multe puncte în acea lună va apărea public în clasamentul Hall of Fame, se va scrie un articol despre ei pe site-ul partenerior nostrii și vor primi câte un mult dorit BUFF VERDE Academia 1,61.

La începutul toamnei, pe 1 septembrie, vom desemna echipa câștigătoare din clasamentul Hall of Fame, echipa care a acumulat cele mai multe puncte de la începutul jocului. Doar pentru ei partenerii nostrii vor organiza gratuit (în toamna anului 2020) un weekend de aventură în Piatra Craiului, într-o cabană din Măgura, unde vor experimenta catararile, plimbarile, distractia și relaxarea, bucurându-se de munte și de culorile toamnei.

Provocările (care vor crește în greutate) vor putea fi de la a face un videoclip cu toți membrii echipei, a vă convinge vecinii să cânte o piesă în timp ce îi filmați de la balcon, a crea o mașină imposibilă care să plimbe o minge prin apartamentele fiecăruia dintre voi, sau multe altele. Vor fi provocări haioase, complexe, pentru rezolvarea cărora să fie nevoie de planificare și colaborare alături de prietenii voștri.

Jurizarea provocărilor se va face prin metode transparente, obiective, stabilite și comunicate în prealabil, indiferent dacă este vorba de rezolvarea provocării, de evaluarea instructorilor Academiei 1,61 sau de voturile publicului larg.

Treceți ÎMPREUNĂ prin aceste PROVOCĂRI și vă veți umple de glorie!

Nu știți alături de cine să faceți echipă? Vă puteți înscrie și individual, iar partenerii nostri vă vor desemna coechipierii.

ACCEPTAȚI provocarea lui NAUTILUS!

Detalii experiență:

  • Experienta pentru o singura persoana
  • Locatie: Platforma Zoom
  • Durata: o luna, 4 provocari, cate o provocare in fiecare saptamana
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni de la achizitionare

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Toate detaliile legate de modalitatea de logare se vor transmite in momentul in care doresti sa faci rezervarea
  • Aveti parte de suport si supraveghere online
  • Indicat este ca media de varsta a echipei sa fie peste 11 ani

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Aventura offroad de tip enduro in mijlocul naturii


Ploiești

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Caricatura ta pentru un moment funny, de neuitat, un cadou inspirat


Bucuresti, Bucuresti

Vizita la centrul de antrenament al cosmonautilor rusi
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Vizita la centrul de antrenament al cosmonautilor rusi


Moscova, Rusia

Workshop: Movements and moments cu Andreea Novac
17,18,19,20 octombrie 2022, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Workshop: Movements and moments cu Andreea Novac


LINOTIP – Centru Independent Coregrafic