fbpixel
Skip to main content

Ateliere de arta si hobby

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 280 lei (curs desen 4 ședințe)
280 lei (curs pictură 4 ședințe)
120 lei (wine & paint night out)
100 lei (atelier creativ pictat oglinzi)
100 lei (atelier creativ sculptat dovleci)
100 lei (atelier creativ măști de Halloween)
100 lei (atelier creativ de pictat vase de lut)
100 lei (atelier creativ de pictură pe sticlă (vitraliu))
Ateliere de arta si hobby

Ești pasionat de craft, pictura te relaxează și îți conferă o stare de bine? Îți propunem să experimentezi o serie de ateliere art & craft pentru cei care doresc să-și dezvolte aptitudinile artistice, să se relaxeze prin artă, să se deconecteze de grijile cotidiene și să se umple de energie.

Alături de partenerul nostru, Art&Hobby Studio, vă oferim o alternativă creativă și relaxantă de petrecere a timpului liber, alături de prieteni, colegi sau de ce nu, familia ta. Sau poți face un cadou minunat celei mai bune prietene, pasionată de pictură.

Fie că este vorba de atelier de pictat pe oglinzi, atelier de pictat vase de lut, ateliere de pictat masti, ateliere tematice sau de un curs de arta pentru copii, te așteptăm cu mic, cu mare să petrecem împreună timp de calitate.

Wine & Paint Night Out - este atelierul vedetă al partenerilor nostri, destinat persoanelor peste 18 ani. Timp de două ore, te deconectezi de grijile cotidiene, cunoști persoane noi, socializezi, savurezi un vin bun într-o locație veselă din centrul capitalei. Nu-ți face griji dacă lucrarile tale sunt neînțelese, acest eveniment este ocazia ideală să înveți sau să arăți ce poți. Artiștii echipei Art&Hobby îți vor îndruma pașii în realizarea celui mai inspirat tablou în acril pe pânză, pe care îl vei lua acasă!

Ateliere creative - poți alege din lista variată propusă de partenerii noștri. Avem de la ateliere de pictat măști, atelier de pictat tricouri, ateliere de pictat vase de lut, până la ateliere de sezon - de sculptat dovleci, atelier de măsti Hallowen sau ateliere de ornamente de Crăciun.

Cursurile de pictură, cât și cele de desen - sunt structurate în patru sedințe. Poti învăța cum să pictezi pe material de mătase, poți să afli noutăți despre tehnica picturii în ulei sau cum să pictezi pe sticlă. Pentru desen, pe parcursul sedințelor, vei învăța noțiuni de paginație, construcție, valorație și nu în ultimul rând vei studia proporțiile chipului uman, tehnicile de lucru în grafit, cărbune și pastel cretat, având ca suport hârtia.

Detaliile experienței:

  • Locatie: București, zona Buzesti
  • Durata atelierelor este de 90 min
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni

Important de știut:

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Curs de conducere defensiva – invata sa fii prudent!


Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri – invata sa faci kurtos kalacks intr-un city break in secuime


Covasna, Covasna

Vizita la centrul de antrenament al cosmonautilor rusi
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Vizita la centrul de antrenament al cosmonautilor rusi


Moscova, Rusia