fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious Full Access Pass

Order tickets
Apollo111 Teatrul, Bucuresti 29 Oct-1 Feb 2020 600 lei Sold Out
The Vast & The Curious Full Access Pass

Ajunși la cel de-al treilea sezon The Vast&The Curious, căutăm echipaj pentru un voiaj de 7 luni în lumea unor inovatori, pionieri și antreprenori. 

Pregătim intens următorul sezon plin de experiențe noi, iar următoarele evenimente sunt deja anunțate pentru 29 octombrie, 26 noiembrie și 28 ianuarie. Până atunci însă, îți oferim posibilitatea de a-ți planifica atent timpul și de a-ți rezerva locul în sală la toate cele 7 ediții ale sezonului 3 printr-un Abonament.

Următorii invitați sunt nume precum Aneta Bogdan, fondator al Brandient, omul care a creat multe dintre brandurile pe care le admirăm azi; Gheorghe Hagi, fondator al Academiei de Fotbal cu același nume; Dan Șucu, fondator al Mobexpert, un om cu una dintre cele mai clare minți strategice pe care le-am întâlnit.

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

we also recommend