fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious Full Access Pass

The Vast & The Curious Full Access Pass

Ajunși la cel de-al treilea sezon The Vast&The Curious, căutăm echipaj pentru un voiaj de 6 luni în lumea unor inovatori, pionieri și antreprenori. 

 

Am ajuns deja la al treilea sezon The Vast&The Curious, un sezon plin de experiențe noi, iar următoarele evenimente sunt deja anunțate pentru 26 noiembrie și 28 ianuarie, 25 februarie, 31 martie, 28 aprilie, 26 mai

 

Până atunci însă, îți oferim posibilitatea de a-ți planifica atent timpul și de a-ți rezerva locul în sală la cele 6 ediții rămase din acest sezon, printr-un Abonament.

 

Următorii invitați sunt nume precum Gheorghe Hagi, fondator al Academiei de Fotbal cu același nume, sau Dan Șucu, fondator al Mobexpert, un om cu una dintre cele mai clare minți strategice pe care le-am întâlnit.

 

Acest abonament este valabil pentru evenimentele din perioada 26 NOIEMBRIE 2019 - 26 MAI 2020. 

 

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

we also recommend

Aurul Toamnei DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Aurul Toamnei

DVD - One World Romania
Bucuresti

Ce a fost Securitatea? Fețele și vârstele ei. Conferință susținută de Germina Nagâț, urmată de un dialog cu Gabriel Liiceanu despre  Limitele deconspirării
22.02.2020
Ce a fost Securitatea? Fețele și vârstele ei.

Conferință susținută de Germina Nagâț, urmată de un dialog cu Gabriel Liiceanu despre Limitele deconspirării
Romanian Athenaeum

Curs Masajul Thai cu ulei
01 februarie 2020, 10:00 – 19:00 (pauza 14:00 – 15:00)
Curs Masajul Thai cu ulei


Centrul BioFocus