fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious Full Access Pass

The Vast & The Curious Full Access Pass

La fiecare final de lună, la invitația Andreei Roșca, un antreprenor vine pe scena teatrului Apollo111, pentru o conversație despre tot ceea ce se află dincolo de pozele frumoase, cifre și imaginea publică: principii, gândire strategică, dezamăgiri, reușite și momente decisive din viață și din business. Alege să îți rezervi din timp locul în sală la ultimele 3 ediții ale sezonului doi, cu un abonament și un discount din partea noastră.

 

Sezonul acesta al The Vast&The Curious a avut parte de invitați minunați și lecții memorabile. Avem pregătite alte trei ediții, cel puțin pe măsură: cu Dragoș Roșca (Optiblu) pe 26 martie, Mihai și Cristian Logofătu (Bittnet) pe 23 aprilie și Mihai Simiuc (FruFru) pe 28 mai.

 

Vom avea pe scenă ”artiști” ai parteneriatelor, ai inovației și creșterii, sau ai creării de comunități. Sezonul II se încheie în 28 mai și noi, echipa, spunem că ar fi păcat să ratați următorii invitați.

 

În 26 martie, oaspete ne va fi Dragoș Roșca, antreprenorul din spatele unor branduri precum Optiblu sau Smartree. Dragoș a intrat în antreprenoriat de mic. A eșuat cu brio. A lucrat în consultanță de management la Roland Berger. Apoi spiritul antreprenorial l-a mânat din nou și s-a gândit să facă un fond. ”Eram noi. Eu și cu mine.” N-a mers. A fost unul dintre pionierii fondurilor de investiții și ai investițiilor în startup-uri. De-a lungul timpului, a ”născut” și crescut zeci de companii, a făcut zeci de tranzcții și a închis unele dintre ele. Azi, are în portofoliu șase, cam toate lideri de piață în domeniile lor. ”Nu intri într-un business să fii numărul 15”, pune. Dragoș este un antreprenor experimentat în construcția de companii și parteneriate, unul dintre oamenii de la care am învățat cel mai mult despre de ce eșuează și unele și altele.

 

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast&The Curious este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

we also recommend

Sahia Vintage III: copii DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage III: copii

DVD - One World Romania
Bucuresti