Skip to main content

Valsul Hazardului

de Victor Haim

Order tickets
Teatrul Coquette București Tomorrow, 21 January 2017 / 19:30 30.00 LEI (acces general)
Valsul Hazardului de Victor Haim

romana fara

Distributia: Fata: Ruxandra Balasu
Ingerul: Mihai Capatina
Regia: Ingrid Bonta
Scenografie: Daniel Divrician
Durata: 60 min.
Bilet: 30 ron.

Un spectacol ca o spuma de sampanie. Personajele trec ca intr-un dans nebun de la seductie la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ura. Totul este ca un joc ale carui atuuri sunt replicile, iar carui miza creste cu fiecare minut. Finalul aduce o rasturnare de situatie total neasteptata. Si ca sa fiti si mai curiosi, este implicat si un inger "negru". "Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua in spectaolul nostru. Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de puterea noastra de a fi sinceri.  Spectacolul ”Valsul Hazardului”  este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cand treci pragul?Ce ramane dupa tine? Chiar te-ai intrebat? Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de  existenta continua a comicului in orice situatie tragica sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care te va intreba despre toate lucrurile pe care vrei sa le ascunzi. Vei avea curajul sa raspunzi sincer?”                                                                                    Ingrid Bonta

---

Prin Eventbook.ro poti comanda bilete oriunde in tara in sistem print-at-home, platind cu cardul, cash la orice oficiu Posta Romana, Banca Transilvania sau ramburs.

Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45), Libraria Franceza "Kyralina" (George Enescu nr. 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

we also recommend

Sahia Vintage I  DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage I

DVD - One World Romania
Bucuresti

Ai Weiwei: Fără regrete DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Ai Weiwei: Fără regrete

DVD - One World Romania
Bucuresti

Videocratie DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie

DVD - One World Romania
Bucuresti

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti