fbpixel
Skip to main content

Poveste muzicală de Crăciun | Cristina Andone la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

duminică, 9 decembrie, de la ora 11.30

Poveste muzicală de Crăciun | Cristina Andone la Librăria Humanitas de la Cișmigiu duminică, 9 decembrie, de la ora 11.30

Editura Nemi și Librăria Humanitas de la Cișmigiu vă invită duminică, 9 decembrie, de la ora 11.30, la un atelier de poveste cu scriitoarea Cristina Andone, pe baza cărții „Poveste muzicală de Crăciun”, când ne vom bucura de mini-teatru de păpuși și de o „degustare de muzică clasică”.

Cristina Andone, autoarea seriei „Povești din Pădurea Muzicală”, reînvie în această carte magia poveștilor de Crăciun cu trei povești minunate: „Uvertura fulgilor curioși”, „Când vine Moșul?” și „Dimineața de Crăciun”.
Ca întotdeauna, poveștile își propun să-i familiarizeze pe cei mici cu universul muzicii clasice, îmbinând frumusețea textului cu armonia sunetelor.
Colecția „Povești din Pădurea Muzicală” reprezintă o serie de povești pentru copii scrise de Cristina Andone, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărțile, original ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprița și Thea Olteanu, îi vor „împrieteni” pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informații esențiale pentru cultura lor generală.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe baza unei rezervări prealabile pe Eventbook. Înscrierile se fac numai pentru copii, nu și pentru adulții însoțitori.

we also recommend