fbpixel
Skip to main content

Lansare de carte „Partida de vânătoare” de Stelian Tănase, Editura Vremea

vineri, 18 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Lansare de carte „Partida de vânătoare” de Stelian Tănase, Editura Vremea vineri, 18 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Editura Vremea vă invită vineri, 18 mai, de la ora 19.00, la lansarea noului roman semnat de Stelian Tănase, „Partida de vânătoare”, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Elisabeta, nr. 38). Invitați, alături de autor: Carmen Mușat, Octavian Soviany, Silvia Colfescu. Lansarea va urmată de o sesiune de autografe.

Partida de vânătoare

Când nu mai ai decât două soluții pentru a scăpa de angoase  – preotul sau psihologul – o poți alege pe a treia: să te apuci de scris un roman!

Personajul principal din „Partida de vânătoare” este Țumpi, o femeie de 30 de ani, ce trăiește schimbarea prefixului sub forma tuturor crizelor posibile – sentimentală, profesională și de identitate. Părăsită la altar, fără un loc de muncă și nici un scop în viață, Țumpi se apucă de scris și evadează în universul propriei cărți, exploatându-și personajele emoțional și sexual pentru a câștiga faimă printre cititori.

De-a lungul efortului creator, Țumpi se va prăbuși în toate capcanele scriitorului aspirant – consum de anxiolitice, neputința de a distinge între realitate și imaginație, pierderea inspirației, recenzii dintre cele mai surprinzătoare, distrugerea manuscrisului și… revolta personajelor.

 

we also recommend